Tiistai-iltana ajeltiin kaatosateessa Mouhijärvelle. Alkuverkkojen jälkeen olikin aika märkä olo, takki toki piti vettä, mutta housut olivat ihan läpimärät. No, ehtivät ne siinä treenien lomassa jo aika kivasti kuivua -kastuakseen sitten loppuverkoilla uudestaan :D

Tehtiin kaksi rataa. Ensimmäisen alussa oli kaksi hyppyä, joilta käännös 180 astetta pimeässä kulmassa olevaan suoraan putkeen, josta sitten jyrkästä avokulmasta ja aika pitkällä lähestymisellä kepeille. Into irtosi putkeen hyvin, joten ehdin helposti keppien taakse ensimmäiseen väliin vastaanottamaan sitä, ekoilla kerroilla se tuli aivan liian lujaa ja veti suoraan läpi kepeistä, mutta sitten kun se tajusi, että mitä pitää tehdä, kääntyi se ihan hyvin pujotteluunkin. Pujottelussa tuli taas se sama ongelma, eli kun palkka ei ollut valmiina maassa vaan Marian kädessä, jätti Into viimeisen välin pujottelematta. Sitten kun palkka on maassa valmiina, ei ole mitään ongelmaa. Argh. Tätä pitää nyt vähän miettiä ja viilata.

Muu rata ilman suurempia ongelmia, pieniä viilauksia sinne tänne, mutta pääpiirteissään ihan hyvin. Minun vinkkelistäni katsottuna Into meni aika kovaa, olin vähän hätää kärsimässä koko ajan.

Toinen rata oli lyhyt (muistaakseni yhdeksän estettä), josta kahdeksan ensimmäistä selvitettiin helposti, mutta sitten törkkäsin (kirjaimellisesti) Inton väärään väliin kepeillä. Se oli täysin minun mokani. Uusinnalla saimme sitten ongelmia aikaiseksi muurilla, joka piti kiertää takaa, Into alkoi taas tekemään sitä, että se kiersi koko esteen. Tätä jouduttiin sitten ottamaan muutama kerta. Sitten kun pääsimme sinne kepeille asti, löysin oikean välinkin ja sain Inton törkkäistyä hyvin sisään. Intolla nämä kepeille törkkäisyt tai ekan radan oikeaan väliin veto tuntuvat toimivan ihan hyvin. Svanten kanssa en ole niitä tehnyt, kun se tuntuu ahdistuvan, jos ei saa ihan itse ja rauhassa hakea keppejä, mutta Into kestää tuon läheltä ohjaamisen ihan hyvin, vaikka vähän sitä aluksi epäilin. Itselle nuo ovat vaan vähän vaikeita, kun en ole tottunut niitä tekemään.

Kaatosateen aiheuttamaa kastumista lukuunottamatta tosi kivat treenit taas. Pialle ja Viskille kiitokset kyydistä :).