Tänään kiisin töiden jälkeen Nekalan Mustiin ja Mirriin ostamaan koirille ruokaa. Jo pihalla ihmettelin tavallisuudesta poikkeavaa autojen määrää ja sisälle päästyäni sain tietää, että siellä oli joku alennuspäivä. Oliko se nyt niin, että ruuista -15% ja tarvikkeista -40%. Hetihän sitä piti sitten ryysiä katselemaan kevythäkkejä, tarvetta olisi sellaiselle yhden koiran vetävälle (meillä on tuollainen järjettömän kokoinen kevythäkki, joka on vähän epäkäytännöllinen ottaa mukaan, kun ei tahdo autoon edes mahtua). Sellainen ihan perusmallin kevythäkki löytyikin, lähtöhinta oli sekin mielestäni varsin kohtuullinen, 75 €. Siitä kun miinustettiin ensin 40%:n alennus ja sitten vielä lisä-alennus siitä, että ko. yksilö oli mallikappale ja vähän siis jo käytetty, jäi minulle uudesta kevythäkistä maksettavaa 35 €. Aika edullista sanoisin. Etenkin, kun ottaa huomioon, että minulla oli 21 €:n edestä agikisoista palkinnoksi tulleita M&M:n lahjakortteja...

Muuten pidin itseni varsin hyvin hallinnassa. Ostin ne kaksi ruokasäkkiä, jotka pitkin ja käytin yhden RC:n lahjashekin sellaiseen pikkusäkkiin. Yksi pieni narupallo (yllättäen) tarttui mukaan, mutta muihin heräteostoksiin en langennut. Hyvä minä!

Mutta nyt kelpaa SM-kisoihin lähteä, kun Svantelle on ihan uusi kevythäkki. Ei tarvitse ottaa painavaa metallihäkkiä mukaan raahattavaksi ollenkaan. Hiljalleen alkaa SM-kisafiiliskin nostella päätään, kisakirje tuli tänään, Svante lähtee numerolla 12, eli varsin alussa. Joukkueenkin starttinumero on melko pieni; 9. Joukkueessa Svante starttaa kolmantena. Viikon päästä onkin jo aika paljon jännemmät paikat!