Viikonloppu on mennyt jännittäessä PK SM:ien tuloksia (ja siinä sivussa olympialaisia), eikä ihan turhaan jännitettykään, sillä Inton serkkupojat Veeti ja Toivo ohjaajineen olivat taas ihan käsittämättömän taitavia; Veetille ja Hannalle haun kultaa ja Annelle ja Toivolle jäljen hopeaa (ja kolmas vuosi peräkkäin mitaleilla). Onnea vielä kerran, on ilo ja etuoikeus saada treenailla näin hienojen koirien ja taitavien ohjaajien kanssa!

Sää ei viikonlopun aikana varsinaisesti ole suosinut, mutta tänään sentään vääntäydyin kuokkimaan Tamskin piirinmestaruustokoon treenaavien ryhmään. Tosin Inton treenin ehdin jo aika pitkälle tehdä, ennen kuin muut tulivat paikalle. Tein ruudun, jossa palkka valmiina, nyt hyvin ja suoraan. Sitten pari suoraan luoksetuloa vauhdista palkaten ja yksi seisomiseen, noutoa metallilla, sekä eteen että vauhdista palkaten. Liikkeestä istumiset olivat hi-tai-ta (märkä maa?), pitää olla tarkempi naksun kanssa ja palkata vain hyvistä. Kaukoja Into teki ihan kivasti, hyvät ja täsmälliset vaihdot, m-s-m tehtiin vain läheltä ohjaten ja tekniikkaa vahvistaen.

Koko porukalla tehtiin paikallaolot, istuminen 2 min., jossa jätin lelun näkyville ja kävin kerran välipalkkaamassa, Into istui hyvin ja rauhallisesti. Paikallaolossa nosti pään, kun jätin, tästä huomautus. Itse paikallaolo rauhallinen ja hyvä.

Kyllä tämä taas tästä lähtee, loppuviikosta on tehty kotonakin pieniä treenejä, lähinnä ruutua, liikkeestä istumista ja tunnaria (yhtä kapulaa vasta piiloteltu).