Sunnuntaina tokoiltiin taas Tullilla.

Inton kanssa aloitettiin taas sillä pohkeenväistöllä, eli takaosan työstöllä seuraamisessa. Vaikeaa oli nytkin, mutta tarjosi sentään joitain ihan hyviä pätkiä. Sitten idari niin, että joka sivulle ei tullut pysäytystä. Yhteen liikkeenohjaajan käskyyn vähän reagoi, mutta asennot (seisominen ja istuminen) ihan OK, palkka istumisesta.

Ohjatussa taas palkka merkin takana, ihan OK. Uusinnallakin varsin hyvä merkki ja palkkasin senkin. Into sai hakea oikean, se varsin hyvin. Vasemmassa pieni epäröinti merkillä, mutta lähti kuitenkin ihan OK. Nyt pitää muistaa seuraavalla kerralla ottaa ensin vasen. Ihan positiivinen ohjattu kuitenkin viime aikaisten räpellysten jälkeen.

Sitten ruutu. Taas palkka merkillä, samoin ruudussa. Uusinta tyhjään ruutuun, hyvä sekin. Otettiin pitkästä aikaa loppuosakin, hyvin sekin. Luoksetulosta tehtiin loppupätkää ja sitten muutama stoppi kiertämisen kautta.

Lopuksi vielä vähän kaukoja, edelleen on vaikeaa, jos selän takana on ihmisiä tai jotain liikettä. Into selvästi paineistuu siitä. Teki toki kaikki vaihdot, mutta vähän oli tahmeaa. Eikun treeniä lisää vaan.