Keskiviikkona Svante pääsi pitkästä aikaa agiliitelemään. Olimme Anun kanssa kaksistaan treenailemassa ja ilman mitään suunnitelmia, mutta tärkeintä oli hakea koirille vähän tuntumaa pitkän treenitauon jälkeen.

Svante oli ihan OK. Ensin se tuntui jotenkin tosi hitaalta ja raskaalta, mutta se taisi vain johtua kontrastista Intoon, joka on aika paljon pienempi, äänetön ja kevyempi viedä kuin Svante. Tehtiin ihan helppoja pätkiä, yhtä putkelle vientiä (takimmaiseen päähän) jouduin vähän viilaamaan, muuten Tantsu oli oikein pätevä. Kontakteista radalla oli aa, jossa palkka valmiina. Ensimmäinen oli vähän hidas, mutta sitten parani.

Koska aikaa oli, Intokin pääsi vähän kokeilemaan. Hyppykuviot menivät  hienosti, mutta keppien kanssa tuli taas ongelmia, eli Into jätti järjestelmällisesti viimeisen välin pujottelematta. Minä taas ärsyynnyin siitä ja sehän ei tilannetta parantanut. Sitten kun palkka on keppien päässä valmiina, pujottelee Into tosi varmasti ja oikein, mutta ilman palkkaa lähtee hätäilemään ja nousee jo pari väliä ennen loppua sellaiseen pystympään pujotteluasentoonkin. Äh. Otettiin sitten keppejä erikseen ja lelulla hetsaillen, näissä ei ongelmia. Täytynee nyt vaan ottaa keppikuuri niin, että se palkka on siellä ihan aina valmiina ja vahvistaa näin sitä loppuun pujottelemista.

Olimme ekaa kertaa treenaamassa OK-koirien hallilla Nokialla. Ihan kiva paikka, joskin aika pieni. Allekirjoittaneelle se ei kuitenkaan oikein sopinut, sillä jostain syystä sain siellä aika voimakkaan allergisen reaktion, jonka seurauksena alkoi ääni mennä ja hengitys vähän vaikeutui. Täytyy ensi kerralla ottaa avaava lääke mukaan, tai ehkä vielä parempi lääkitä etukäteen ja toivoa, että sen avulla pystyisi treenaamaan.

Aiemmin illalla kävin Annen kanssa vähän tokoilemassa. Menin paikalle kiireellä ja huonosti valmistautuneena, se sitten näkyi treenatessakin. Seuraamisessa Into oli vähän vallaton ja pompahteleva. Kun otin vähän pitempää pätkää se selvästi tasaantui. Täytyy nyt varoa, etten vie seuraamista väärään suuntaan. Ruutuun oli palkka viety (salaa) valmiiksi, Into meni hyvin ja vauhdilla, ihan lievä kaarros tuli matkalle. Hyvä! Sitten kokeiltiin sitä tunnaria, joka on kotipihassa toiminut hyvin. Vaan nytpä tulikin ongelmia, kun oltiin eri paikassa ja tilanteessa ja Anne vei kapulat. Into toi mitä sattuu, välillä kahtakin kerralla. Sitten kun vähän helpotettiin ja laitettiin oma piiloon, saatiin sentään onnistumisiakin aikaiseksi. Lisää siis treeniä kotipihalla ja helpotettuja treenejä sitten muualla.

Liikkeestä istumisenkin Into oli unohtanut, teki hitaasti tai sitten ei istunut ollenkaan tai tarjosi maahanmenoja. Jokunen onnistuminenkin sentään saatiin aikaiseksi. Kaikkiaan Into oli vähän ylikierroksilla ja tekeminen keskittymätöntä.