Nimittäin agilityloma Marian Mouhijärven treenien osalta, eli tänään palattiin taas sorvin ääreen. Oli tätä paluuta odotettukin, ihana päästä taas treenaamaan oikein "kunnolla".

Illan teemana oli sylkkärit ja valssit. Valssit nyt ovat ihan OK, jos vaan ehdin (Inton kanssa en kauhean usein ehdi kovin hyvin), mutta sylkkärit ovat olleet meille aina tosi vaikeita. Itse en osaa ja Intokaan ei niihin häävisti lähde mukaan. Tänään kuitenkin kaikki oli toisin ja ne sylkkäri-kohdat saatiin menemään laakista oikein. Ongelmia tuli sitten sellaisissa ihan perusohjauksissa, joissa Into karkasi selkäni taakse ja sieltä putkeen, aalle tmv. Mutta noin kokonaisuutena saatiin tutustumisessa varsin kinkkiseltä tuntunut rata menemään ihan kohtuullisesti.

Aamupäivästä oli jo ehditty tokoilemaan Tesomalla. Ekalta kentältä jouduttiin lähtemään, kun sitä tultiin lanaamaan, mutta ystävälliset lanaaja-sedät sanoivat jo lananneensa läheisen kentän ja neuvoivat meitä menemään sinne. Ihan hyvin saatiin sitten treenattua.

Into aloitti seuraamisella, joka oli ihan kohtuullista, raadinkin mielestä. Käännökset tein korostetun hitaasti ja sain näin nekin sujumaan jo vähän sinne päin. Ohjatussa merkin kanssa ei tarvinnut tällä kertaa taistella ja suunnatkin autettuina ihan hyvin. Ruudussa Into meni ensin sivuun, mutta korjasi sitten itsensä sisälle ruutuun. Uusinnalla ihan OK ja lopuksi sai juosta vielä valmiille palkalle ruutuun.

Liikkeestä istumista hinkattiinkin sitten jonkin verran. Yksittäin tekee sen jotenkin, mutta kun yritän niin, että teen ensin seisomisen ja sitten yritän siihen perään istumista, niin ei vaan pysty. Ei mitenkään. Erinäisten testailujen jälkeen saatiin sentään onneksi autettuna onnistumaan, mutta vaikeaa on pyllyn maahan iskeminen.

Mukavat treenit taas kerran, kiitokset Annelle ja Emmalle seurasta!