Tänään poikkesin pikaisesti navetalla ottamassa vähän agia Inton ja Viskin kanssa.

Tein Viskin kanssa varsin helppoa radan pätkää, joka meni oikein hyvin. Yksi tosi vaikea kepeille meno takkusi, mutta muuten tehtiin puhdasta rataa, yhtään rimaakaan ei tullut alas. Kontaktit, etenkin puomi, olivat tosi hyviä. Helpommista kulmista kepeille menot onnistuivat hyvin ja muutenkin tekeminen oli sellaista hyvällä tavalla rauhallista ja hallittua. Toisella pätkällä rengas tuotti vähän ongelmia, mutta lopulta sekin saatiin sujumaan. Maanantain kuvioiden jälkeen halusin tarkoituksella tehdä helppoa rataa, vähän vain fiilistellä. Siihen tämä treeni sopi varsin hyvin.

Into teki ihan vaan paria hyppyä ja sitten puomia niin, että ensin sinne mentiin hypyn kautta ja sitten putkesta. Ensin Into meinasi mennä aina vauhdilla tultaessa puomista ohi, mutta hienojakin suorituksia saatiin. Lopuksi otin kolmella hypyllä pientä pyörittelyä ja nyt Into kääntyi hienosti.  Sitten se kävi itsekseen hyppäämässä narupallon kanssa riekkuessaan yhden maksihypyn (60 cm), hyppäsi varmaan metriä ennen rimaa ja ilmavaraa jäi ainakin puoli metriä. Että vaikka pieni onkin, niin yli hyppyjen näyttää pääsevän :-o.

Oivan vointi on edelleen oikein hyvä. Se on syönyt tänään riisi-raejuusto-jauhelihamössöä, ruokahalu on hyvä ja ongelmia ei ole tullut. Illalla se kävi taas pienellä kävelyllä, sama lenkki kuin aamulla. Nyt se jostain syystä vähän väsähti loppumatkasta, mutta toisaalta on sillä aika rankat ajatkin takana ja tuo kilpirauhasvaivakin voi aiheuttaa väsymystä ja rytmihäiriöitä, eli kunhan kilpparilääkitys saadaan taas takaisin kohdilleen uskon näiden oireiden helpottavan. Uskomatonta vauhtia se on kyllä toipunut, kun muistaa kuinka hirveän huonossa kunnossa se silloin tiistai-iltana oli. Ikääkin kun on kuitenkin jo yli kymmenen vuotta. Vetreä veteraani <3.