Lauantai-iltana tokoiltiin Tesoman suunnalla. Matkaan pääsivät mukaan sekä Svante että Into.

Svante sai tehdä vähän seuraamista, metalliesineen noutoa (on Svantesta aina inhottava edelleen), ruutua, joka oli ihan hukassa (palattiin siis normaaliin) ja kaukoja. Täsmällisyys ja tekniikka on Svantelta ymmärrettävästi hukassa, mutta hauskaa sillä on.

Intokin aloitti seuraamisella, jota tehtiin taas namin avulla ja tiheästi palkaten. Nyt alkaa tuntumaan ja näyttämään sellaiselta kuin haluan. Eri asia sitten on, että miten sen saa säilymään samanlaisena ilman namiapua. Aika näyttänee, tässä on pitkä talvi aikaa treenailla.

Liikkeestä istumiset tuntuivat hitailta, mutta näyttivät ilmeisesti ihan kohtuullisilta. Luoksetulo ensin vauhdista palkaten sekä eteen asti, joka tuli vähän pitkäksi molemmilla kerroilla. Vauhtia kyllä oli kivasti. Perusnouto tavallisella kapulalla oli tosi hyvä, nopea ja luovutuskin mallikas. Ruutuun olin vienyt palkan valmiiksi, vähän kaivanut piiloonkin sitä, eli ei näkynyt kauemmaksi ainakaan. Into meni silti ihan OK, ei ihan miljoonaa, mutta OK. Toisella kerralla muuten hyvä, mutta lievä banaani, sitten kun menin itse banaanin puolelle lähettämään, kyttäsi minua ja alkoi taas tehdä niitä "?#!? pyörähdyksiä. Viimeinen sitten niin, että Anne seisoi siellä banaanin puolella ja itse lähetin normaalisti, heti taas parempi.

Oikein mukavat treenit taas kerran, kiitos kaikille osallistuneille.