Juuri sain tiedon, että pääsemme Inton kanssa lauantaina kisaamaan. Oikeus siis voitti .

Eilen oltiin treenailemassa Annen ja Pian kanssa. Into oli (odotetusti) aika huono. Intolle tauot ei sovi ollenkaan. Se tulee sellaiseksi levottomaksi ja huolimattomaksi, ei ollenkaan yliyrittäväksi. Mitäs me nyt sitten tehtiin. Idarilla aloitettiin. Ensin istui seisomisenkin, uusinnalla oikeat asennot, mutta aika levotonta. Seuraaminen oli huonoa ja asennoissa pää pyöri ja jopa haisteli maata. Ruutuun löysi, mutta jäi eteen (vaikka palkkakin olisi ollut odottamassa). Uusinnalla annoin vahvistavan ruutu-käskyn, nyt vähän parempi.

Tunnarissa aavistelin pahaa. Ensimmäinen olikin huono, mutta toi oikean eikä nostellut vääriä. Sääti vaan aika kauan. Toisella siirryin itse lähemmäksi kapuloita ja muistutin juuri ennen kapuloita etsi-käskyllä. Nyt ihan OK suoritus. Kaikkiaan tunnari meni paremmin kuin osasin odottaa.

Ohjatun merkki melko OK, haetutin vain oikeanpuoleisen. Ei ongelmia. Lopuksi seuraamista, joka oli aika säätämistä. Into liehui ihan joka suuntaan ja oli tosi levoton. Tähän ei auta kuin treeni. Sitä onneksi saadaan tänään lisää.

Tämä oli nyt eka kunnon treeni yskätauon jälkeen. Ei hyvää, mutta teki kuitenkin kaikki. Parit treenit tässä ehditään vielä ennen lautantaita vetämään, eli josko hommaa saisi vähän parempaan kuosiin. Odotukset lauantain osalta ei ole kovin korkealla, mutta mennään nyt kokeilemaan (kun kerran mukaankin päästään ).