Onpa ollut kurja viimeinen lomaviikko :(. Viime viikon lopulla korvaani alkoi taas särkemään ja maanantaina kävin lääkärissä ja sain antibioottikuurin. Antibiootti pisti vatsani ja koko elimistöni aivan sekaisin. Viikko on mennyt melkeinpä kotona (vessassa) käkkiessä. Lääke vaihdettiin toiseen torstaina ja olo on hiukan helpottanut, mutta ei normaali vieläkään. Harmittaa aivan vietävästi.

Koiratkin ovat olleet ihan hunningolla, kun en ole voinut edes pitkiä lenkkejä tehdä. Svante ei päässyt keskiviikkona vieläkään agilitytreeneihin, sillä on varmaan jo kuukauden tauko. No, ehkä se tekee vaan hyvää, saa levätä kunnolla.

Torstaina sentään pääsin vähän tokoa treenaamaan Inton kanssa Tullille. Into olikin ihan taitava, tosin tehtiin aika helppoja juttujakin. Liikkeestä istuminen alkoi jo vähän löytymään, jopa yhdistettynä seisomiseen. Ruutuun otettiin paikanhakuja vähän lähempää, nämä tosi hienoja kaikki, jes! Luoksetuloa niin, että ensin pelkkää loppua, ihan kohtuullisia. Sitten stoppiin asti, ensimmäisellä vähän valui, toinen jo sinnepäin. Muutama vielä kiertoleikinkin kautta. Äh, en tiedä. Ehkä niistä ei ikinä tule ihan sellaisia kuin haluaisin. Sitten vielä kaukojen ekaa vaihtoa, ei jumittanut.

Huomenna pitäisi kisata agilityssa Inton kanssa. Saa nähdä, että kuinka käy, antaako vatsa periksi ja päästään kisaamaan. Toivottavasti.