Perjantai-ilta oli varsinainen tehoilta.

Heti töiden jälkeen kurvasin navetalle. Ensin Inton kanssa vähän tokoa; pieni pätkä seuraamista, hyppyä, jääviä (maahamenoa ja seisomista) ja kaukoja. Seuraamisessa vähän painoi, jäävät hyvin ja hyppy hienosti. Kaukoissa pientä yliyrittämistä. Lopuksi noin minuutin paikallaolo, ei ongelmia.

Sitten vähän agia, lähinnä aata, puomia ja keppejä. Ihan kivasti tämäkin, vähitellen kyllä pitäisi ehkä tehdä jotain muutakin kuin yksittäisiä esteitä...

Seuraavaksi Viskin kanssa agilitya. Meni hienosti, tuntui tosi hyvältä ja helpolta.  Rimat pysyivät hyvin ja hankalammatkin hyppykuviot saatiin onnistumaan. Tästä on hyvä suunnata kisoihin huomenna!

Navetalta nopea mutka kotiin ja sitten hakuilemaan Ylöjärvelle. Into oli L-O-I-S-T-A-V-A. Otin sille neljä maalimiestä. Kaikille lähti todella hyvin, suoraan ja kovaa. Kolmannella sattui työtapaturma ja kaarsi maalimiehen läheltä tehden erinomaisen tyhjän. Kerrankin meikäläisen pää toimi ja otin Inton tyhjältä vastaan ja lähetin toiselle puolelle, jossa maalimies valmiina. Erinomainen ja onnistunut treeni, etenkin kun maastokaan ei ihan niitä helpoimpia ollut.