Koska tänään ei ollut agilitytreenejä otettiin sitten pienet hakuilut. Into alkoi eilen lievästi ontumaan toista takajalkaansa, joten sen kanssa ei treenaamaan voinut lähteä. Onneksi valinnanvaraa löytyy ja niinpä nappasin mukaan tuoreen isukin Svanten,  joka pääsi taas viihdyttämään itseään hakumetsään (vaikka ei oikeasti enää hakuilekaan).

Olimme meille ihan uudessa paikassa Keskisentien varressa. Oikein kivaa maastoa. Meitä oli vain kolme ja kahdelle muulle ei aluetta tarvinnut tallata, joten otin Svantellekin sitten tallaamattomalle alueelle, kun ei sen kanssa nyt ole niin väliä. Kolme maalimiestä ja neljä pistoa. Aloitin vahingossa väärältä puolelta, joten tyhjä tuli sellaiselle alueelle, jolla ei oltu oikeastaan edes käyty. Eipä Svantekaan sinne viitsinyt "turhaan" mennä, mikä on ihan ymmärrettävää. Maalimiehet löytyivät nopeasti ja kaikki olivat suoria palkkoja. Svante oli taas ihan hirveillä kierroksilla ja _aivan_ onnessaan, se on jotenkin suorastaan liikuttava.

Into tosiaan alkoi eilen ontumaan, kun olimme Piikkiössä katsomassa tokon SM-kisoja. Se oli ollut minulla kehän laidalla ja pyörinyt siinä muutenkin. Sitten se oli autossa pari tuntia ja kun sieltä otin, niin ontui toista takajalkaansa lievästi. Vertyi kyllä hetken liikuttuaan, mutta tänään on ollut sama juttu. Täytyy pitää sitä nyt pari päivää levossa ja katsoa, mitä tapahtuu. Oletan, että on venäyttänyt/vinksauttanut itsensä leikkiessään, tekeminen kun ei ihan kauhean rauhallista tuppaa olemaan...