Tänäänkin vedettiin pikaiset tokotreenit. Tällä kertaa toisella lähipiirin jalkapallokentällä, hiekkapohjaisella vaihteeksi.

Ensin seuraamista, joka oli hitusen edistävää ja poikittavaa. En jaksanut jäädä nyt jankkaamaan ja pohtimaan sen korjaamista, joten keskityin tekemään käännöksiä vasempaan ja palkkailemaan niistä. Juoksu ja hidas käynti olivat parempia kuin normaali käynti.

Luoksetuloa otin pari suoraa ja yhden pallon heiton. Lisäksi otin joitain eteenistumisia ihan läheltä.

Ruutu (tällä kertaa keltaiset ämpärit) meni kerta laakista sen verran hyvin, että jätin sen siihen kertaan.

Ohjatussa taas kapuloita vain kaksi ja lähes merkin linjassa. Palkkailin ensin pelkästä merkistä, sitten haettiin oikea. Nyt olin itse vähän hidas ja pääsi kääntymään väärän kautta kapulan kanssa. Liike sinällään virheetön. Vasenta en ottanut nyt ollenkaan.

Kun se metalliesinekin nyt kassissa oli, niin otin sen kanssa ihan vaan luovutuksia ja nostoja. Edelleen saisi olla nopeampi, mutta se metalli nyt ei vaan ole Svanten lemppareita.

Ai niin, ihan aluksi otin noin kahden minuutin (ei tietenkään minkään sortin ajanotinta mukana) paikallaistumisen. Muutaman kerran kurkkasin ja vaikutti rauhalliselta. Eli oletan, että meni hyvin :-).