Tämän päivän hakuilut menivät aika haahuiluiksi. Ensin haahuiltiin ympärin Ylöjärveä etsien vapaata paikkaa ja sitten haahuiltiin metsässä miettin, että mitä ja miten tehdään. Muut päätyivät tallaamattomaan alueeseen, joten Intolle tehtiin sitten kaksi kaistaletta.

Olin itse ajatellut ottavani ensin vasemmalla olevan kaistaleen, koska tuuli tuli selvästi sieltä päin ja ajattelin sen olevan helpompi. Kaistaleiden väliin tullessa Into kuitenkin mielestäni merkkasi oikean puolen, joten päädyin sitten kuitenkin lähettämään ensin sinne. Lähetyksestä Into meni kaksi metriä eteenpäin, teki jyrkän u-käännöksen ja kurvasi sinne vasemmalle ja nosti maalimiehen. Se kurvi oli niin määrätietoinen, että en edes harkinnut asiaan puuttumista, vaan annoin sen mennä. Mietinkin sitten vähän, että miten mahtaa uudella lähetyksellä irrota sinne oikealle, mutta teki tosi hyvän ja aivan viivasuoran piston. Vähän sellainen plääh-treeni, mutta tulipa tehtyä. Mikäs siellä kaatosateessa rämpiessä :-o (ihanaa tämä suomalainen talvi).

Loppupäivä menikin sitten taas ihan s---nallisen päänsäryn kourissa. Viikon verran on pää nyt ollut kipeä, särkylääkkeellä helpottaa pariksi tunniksi, mutta sitten taas alkaa uudelleen. Tosi hienoa.