Maanantaina ei ollut agitreenejä, kun ei navetalta saatu vuoroa ja ulkona ei enää näe treenata. Yllättävä vapaailta siis (tai melkein vapaa, nyrkkeilyssä sentään olin). Inton kanssa tehtiin sitten ihan pienet pihatokoilut.

Seuraamisella aloitettiin, edelleen namiavusteisesti ja ihan hyvältä tuntui. Sitten liikkeestä istumisia, jotka myös nopeita. Tunnaria samalla tyylillä kuin sunnuntainakin, eli läjä ylimääräisiä kapuloita ja oma niiden taakse hyvin piiloon. Kerran hätäili ja toi väärän, toisella kerralla otti väärän suuhun, mutta sitten vaihtoi oikeaan, muut kerrat OK. Into ihan selvästi tietää, että mitä se on tekemässä, maltti ei vaan ihan vielä riitä, varsin ymmärrettävää toki tässä vaiheessa ja kun ottaa vielä huomioon, että Into on aika noutohullu. Lopuksi vielä stoppeja eri paikoissa, edelleenkään en ole näihin ihan tyytyväinen.

Tiistai-iltana tehtiin myös vähän seuraamista, muutama istuminen ja maahanmeno ja sitten näitä sekaisin, hyvin kuunteli. Sitten sitä tunnaria ja nyt ei tuonut kertaakaan väärää. Edelleen oli läjä vääriä oma siellä takana piilossa, tein myös hämypiilotuksia, eli välillä Into joutui etsimään aika kauankin, mutta hienosti jaksoi nyt keskittyä, hyvä, hyvä! Sitten ruutua, jonka olin tehnyt valmiiksi ja jossa oli lelu pitkässä ruohossa piilossa. Ensimmäinen hyvin, muutamalla seuraavalla hakeutui ruudun taakse, mutta pyörähteli sieltä sitten oikeaan paikkaan, parempi kai tämä kuin ne edessä pyörähtelyt? Palkkaa ei taas meinannut bongata millään, vaikka seisoi ihan päälläkin välillä, heitin sitten toisen taskussa olleen lelun palkaksi. On se vaikea liike.

Hetki vedettiin tokottelujen jälkeen henkeä ja sitten ajeltiin Mouhijärvelle agitreeneihin. Into oli aikas hyvä tänään. Tehtiin sellaista ihan kohtuullisen hankalaa rataa, mutta Into meni sitä tosi kivasti, vaikka olikin hankalia putken ohivientejä ja hyppyjen takaakiertoja. Ongelmia tuli vasta ihan lopussa, kun piti mennä aalle, jonka alla oli putki. Sinnehän se upposi. Otettiin sitten pari kertaa pelkkää aata ja sitten uudestaan vauhdilla, nyt meni hyvin. Lopuksi vielä keppejä erikseen putken ja muurin kautta. Ekalla kerralla ryysin turhaan ja Into meni toiseen väliin, uusintayrityksillä meni hyvin, kun annoin tilaa hakea oikean raon. Lujempaakin Into pystyisi pujottelemaan, mutta eiköhän sitä vauhtia tule rutiinin myötä lisää. Hyvät treenit!

Into on ollut agilitya tehdessään täysin äänetön, mikä on ihan mukavaa vaihtelua suoraa huutoa huutavaan Svanteen verrattuna. Nyt parina kertana se on pitänyt sellaista ihan pientä vinkunaa joissain tiukoissa kurveissa, ihan kun tuskastuisi, kun ei pääse kovempaa. Toivottavasti Inton ääntely pysyykin tuollaisessa vinkumisessa, ei tarvitse sitten harrastaa mitään kilvanlaulantaa :).