Se on (viimeinkin) täällä :) !! Eilen hain Pian kunniakkaasti avustamana kotiin Inton. Into on bordercollie, ikää seitsemän viikkoa. Viralliset tiedot lisään tuohon sivuun muiden koirien tietojen alle.

Inton tulo taloon on ollut pitkä ja kivinen projekti. Narttuja on jäänyt tyhjäksi, on syntynyt liian vähän uroksia jne. Mutta sitä hienommalta se nyt sitten tuntuu, kun pentu on kotona.

Into tuli siis eilen illalla, ensimmäinen yö oli ymmärrettävästi vähän levoton ja nukuinkin sen kanssa olohuoneen sohvalla (huonosti). Tänään olen ollut lomalla ja Into on ollut aika rauhallinen (uskokaa pois!) koko päivän, ilmeisesti sen verran rankka kokemus tuo sisarusten ja tuttujen ympyröiden taakse jättäminen on. Mutta juuri nyt se vetää täällä sellaista rallia, että heikompia hirvittää. Onneksi on lapsia, jotka voi uhrata pennun puruleluiksi, että pääsee päivittämään blogia.

Ansan kanssa on ollut vähän haastavaa, Ansa vissiin kokee prinsessa-asemansa uhatuksi ja yrittää likvidoida uhan. Uskon ja oletan, että ongelma menee ohi, kun Into kasvaa isommaksi. Nyt olen pitänyt niitä pääasiallisesti erillään. Isojen poikien kanssa tutustuminen meni hyvin ja helposti. Sen nyt tiesin jo etukäteenkin. Pojat haistelivat pennun läpi ja se oli sitten siinä. Oivan kanssa jo vähän leikkivätkin. Nyt vaan odotellaan, että sää vähän lauhtuisi, niin päästäisin ulos oikein kunnolla leikkimään.

Mutta nyt olen siis bordercollien(kin) omistaja, pitkäaikainen haave on toteutunut. Vieläkin välillä tuntuu vähän uskomattomalta, mutta itseään ei sentään tarvitse nipistelemään ruveta, Into kyllä hoitaa sen puolen :-).

Tässä pari kuvaa, lisää sitten kun pystyy ulkona vähän paremmissa olosuhteissa ottamaan.

385471.jpg

385468.jpg