Tiistaina jatkui agitreenaus Mouhijärvellä. Vai onko se enää Mouhijärvi, tuliko siitä Sastamala vai mikä lie...? Treeniaikamme on muuttunut syksystä tuntia aikaisemmaksi, mikä ei ole ollenkaan huono asia, ei mene joka ilta niin kauhean myöhään.

Tehtiin taas yksi rata, joka ei ihan mahdoton ollut, jos nyt ei mikään lähihuutojuttukaan. Rata alkoi kolmella peräkkäisellä hypyllä ja niiden jälkeen oli kepit. Sain käännettyä kahdesti Inton pois kepeiltä, kun pelkäsin ettei jarruta tarpeeksi ja ohjasin liian varovaisesti. Sitten kun uskalsin vähän itsekin liikkua, haki Into kepit hyvin (loiva avokulma) ja pujotteli myös ihan hyvin loppuun asti. Keppien jälkeiset hypyt menivät ihan OK, samoin puomi ja puomin jälkeinen hyppykuvio. Näistä kuitenkin paria käännöstä hinkattiin enemmänkin, yritettiin saada pienemmäksi.

Eniten ongelmia tuli sitten jälkimmäisen putken jälkeen, siinä oli kaksi hyppyä, joihin tuli välistäveto ja siitä piti kääntyä 90 astetta oikealle putkeen. Välistäveto onnistui ihan hyvin, mutta sitten putki (jota olin pitänyt ihan helppona nakkina) tökki ja Into lähti kääntymään aina vasemmalle pituudelle. Tätä jouduttiin ottamaan aika monta kertaa. Ihan ongelmitta ei myöskään mennyt jyrkkä käännös pituudelta aalle, vaan Into lähti hakemaan sieltä kauempaa keppejä. Sitä olin kyllä osannut vähän odottaakin.

Vaikka ongelmiakin oli, olin kokonaisuuteen kuitenkin varsin tyytyväinen. Ja varsin mukava oli päästä treenaamaan lämpimiin (melkein kuumiin!) ja kuiviin olosuhteisiin, säät kun nyt ovat taas olleet siitä surkeimmasta päästä.