Maantanaina tokoiltiin Tullin nurtsilla Annen, Emman, Timon ja Anun kanssa. Into teki ensin seuraamista (namilla), vähän levotonta aluksi, mutta ihan OK. Etenkin käännöksiin olin tyytyväinen. Sitten merkki ja ruutu, ei ongelmia tässäkään. Hyvin haki ruudun, vaikka vähän katselikin ensin väärään suuntaan.

Tunnari, meidän murheenkryynimme, oli sitten seuraavana vuorossa. Tästä ei varmaan ikinä tule mitään. Into kyllä tietää, että mikä sieltä pitäisi tuoda, mutta se nostelee vääriä, bongaa oikean, pudottaa sen, nostelee vääriä, puree kapulaa ja tekee kaikki mahdolliset virheet. Ahdistaa jo itseäni koko liike. Kotipihassa se on toiminut ihan hyvin, mutta se ei vaan siirry sitten samanlaisena eri paikkaan. Äh.

Luoksetulo oli kohtuullinen. Tulee minun makuuni liian hitaasi, mutta nyt vauhti on tasainen koko matkan. Luoksetulo on ehkä varovasti arvioiden hiukan parantunut, eli ehkä se siitä.

Lopuksi kaukoja, joissa seisomasta istumaan menossa Into lintsailee, eikä mene riittävästi taaksepäin. Tätä täytyy treenailla erikseen. Nyt ei kuitenkaan mitään jumeja ja muut vaihdot ihan OK.

Muiden treenattua otettiin sitä tunnaria vielä erikseen helpotettuna niin, että väärät olivat kasassa ja oma takana piilossa. Näin saatiin vähän parempia suorituksia, mutta tosi kesken tuo vielä on. Inton asenne koko tunnariin on jotenkin sellainen ärsyttävä diipadaapa. Joku meillä on siinä mennyt totaalisen pieleen.

Tokotteluista jatkettiin suoraan Niihamaan agitreeneihin. Svante pääsi Inton vuorolle treenaamaan. Ajattelin nyt tämän viikon tehdä vain Svanten kanssa, niin pysyy Svante-moodi päällä SM-kisoissakin. Tehtiin kaksi aika lyhyttä pätkää. Svantella ei suurempia ongelmia, teki ihan hyvin. Kontakteista oli valitettavasti vain aa, puomiakin olisin mieluusti ottanut. Svante oli ihan jees, en viitsinyt kauheasti hinkata, kun alla oli kuitenkin lauantain aika rankat treenit ja sunnuntain kisat. Vähän vaan fiilisteltiin.