Vähän vetisempi juhannus tällä kertaa. Vettä on tullut melkeinpä koko ajan. Onneksi olemme olleet ihan vaan kotona, joten mikäs tässä on ollut sadetta pidellessä, kotisohvalla maaten. Aika hektisen viikon jälkeen tällainen totaalinen oleilu on kyllä tullut ihan tarpeeseen.

Mutta jotain on sentään treenailtu. Lauantaina hakuiltiin Anun ja Hannan kanssa jossain Pinsiön liepeillä. Aamulla satoi kaatamalla, koko menomatkan satoi, koko kotimatkan satoi, mutta kuin ihmeen kaupalla treenien aikana ei satanut.

Inton treeni meni ihan pieleen. Olin kerrankin suunnitellut ja miettinyt treenin etukäteen, ottanut maaston huomioon ja yrittänyt miettiä tarkkaan, että mitä ja miten teen. Ajatuksena oli ottaa treeniin mukaan pari tyhjää. Tyhjällä aloitettiinkin ja se oli ihan kohtuullinen. Inansa syvemmälle Into olisi voinut mennä, mutta muuten varsin mallikas suoritus. Mutta sitten seuraava pisto ei onnistunut millään, Into lähti vasempaan ja oikeaan ja vasempaan ja oikeaan, mutta suoraan ei millään. Liikuin alueella eteenpäinkin, mutta lopulta Into ei lähtenyt enää minnekään ja minä päätin, että nyt riitti ja vein koiran autoon. Argh.

Muitten treenien jälkeen otin Inton sitten vielä uudestaan ja nyt otettiin haamut molempiin etukulmiin. Nämä luonnollisesti ongelmitta. Mitä tästä opimme? A) ei kannata suunnitella yhtään mitään, pieleen menee kuitenkin, B) turha edetä, pieleen menee kuitenkin ja C) haku on paska laji.

Hakutreenien jälkeen tehtiin Anun ja Tuitun kanssa vielä reilun puolen tunnin lenkki ja siellä olikin tosi kivat maastot, korkeuseroja ihan hikeä nostattavasti ja muutenkin mukavaa maastoa.

Illalla otettiin Inton kanssa vielä kotipihassa vähän tokoa. Kyttäämällä kyttäsin sateetonta taukoa, mutta hetihän se sade alkoi, kun ulos pääsin. Treenattiin joka tapauksessa. Luoksetuloa, joka oli nyt melko OK. Sitten tunnaria niin, että ensin vaan yhden piilotusta, sitten niin, että kasa vääriä ja oma takana piilossa. Näissä ei tietenkään ongelmia. Lisäksi vähän puun kiertoja tunnarikapula suussa, ihan OK.

Seuraaminen (namilla) oli tosi kivan tuntuista ja kaukoissakin ei jumituksia. Kivat minitreenit siis.

Ai niin, se reilu viikko sitten fiksattu etuhampaani lohkesi tänään uudelleen. Tosi kiva...