Aamun pakkaslukema (-30) antoi ymmärtää, että turha edes haaveilla viimeistelytreeneistä tänään. Onneksi pakkanen sitten päivemmällä vähän hellitti ja päästiin kuin päästiikin Inton kanssa pienesti tokoilemaan vain -21 asteessa ja hulppeassa auringonpaisteessa.

Tehtiin pääasiallisesti vain vauhtijuttuja ja toimittiin nopeasti. Ensin ohjattua. Olin vienyt kapulat valmiiksi Inton näkemättä ja lähetys oli samalta merkiltä kuin ruutuun (oikealla). Vasemmalle Into lähti ensin tosi jyrkästi, mutta sai kapulan silmiinsä ja toi. Oikealle se lähti sitten ruutuun. Katseli kyllä vähän kapulaa kohden mennessään, mutta ruutu veti enemmän. Tein sitten niin, että jätin Inton istumaan ja kävin kertaalleen "liikkuroimassa" kapulat paikoilleen Inton nähden. Nyt ei mitään ongelmaa sen oikeankaan haussa.

Seuraamista ihan vaan pari pientä pätkää. Samoin kaukoista vain kertaalleen ekat asennot; ensin istumaan ja sitten seisomaan.

Sitten se ruutu. Paikka ruudussa aika oikealla takana, mutta muuten OK. Erikseen sitten vielä muutama paikanhaku lähempää. Into menee aina ensin sinne oikeaan takakulmaan, mutta korjaa itsensä kyllä sitten heti keskemmälle. Saisi kyllä mennnä heti siihen keskelle.

Tunnarissa ei ongelmia. Oma oli toinen oikealta, lähti keskeltä ja meni rivin toiseen päähän, sitten toiseen ja siitä nappasi oman. Palautuskin lähes laukaten loppuun asti.

Lopuksi vielä vähän pallon heittelyä pehmeässä lumessa, kivaa oli!