Keskiviikkona tokoiltiin taas Meirän Hallilla, tällä kertaa Pian ja Anun kanssa. Ennen tokotreenejä Pian kanssa otettiin perinteiset ilmaisutreenit hallin pihalla. Inton kanssa tehtiin edelleen samaa treeniä kuin aiemminkin, eli rulla suuhun (nyt ottaa jo hyvin itse), sitten liinan räpeltelyä ja pieni odotus ja näytölle. Taidettiin ottaa vain kolme toistoa, koska a) meni hyvin, b) oli sairaan kylmä.

Tokoilussa tehtii seuraamista, jossa paikka on ehkä valumassa vähän eteen. Tämä pitää nyt ottaa erityistarkkailuun. Sitten tunnari, jossa Into tarkasteli aika paljon, mutta ei nostellut vääriä ja toi molemmilla oikean. Hyvä, hyvä. Luoksetulosta otin loppupätkää, jossa nyt tuli ihan hyvällä vauhdilla. Sitten stoppiin asti (Inton stopiksi melko hyvä) ja siitä suoraan loppuun, tässä ennakoi taas maahanmenoa, eli näitä täytyy tehdä lisää. Lopuksi sitten ihan suora, jossa taas hyvä vauhti ilman ennakointeja. Hyppynoutoakin otettiin. Ensimmäisellä Into mennessä kolautti esteeseen. Selvästi hätäili liikaa ja ajatus oli noudossa. Uusinnalla sitten malttoi hypätä menohypynkin kunnolla.

Toisella kiekalla otettiin ruutua, jossa ensin palkka valmiina ja toinen tyhjään. Molemmat hyvin, nyt Into malttoi tehdä merkinkin kunnolla, vaikka ajatus olikin jo valmiilla palkalla ruudussa. Idarissa ensin pelkkää seuraamista. Vähän piti merkkejä vilkuilla, mutta ei kovin pahasti. Asennot kaikki oikein. Istuminen voisi olla nopeampi. Ohjatun merkkikin ihan kohtuullinen, siitä lensikin yllätyspalkaksi pallo. Sitten Into sai hakea ensin vasemman, jossa ei ongelmia. Oikeanpuoleinen oli ihan seinässä kiinni ja aika lähellä keskimmäistä. Tässä Into menikin keskimmäiselle, mutta reagoi hyvin pysäytyskäskyyn ja vielä sain yhdellä käskyllä oikealla kapulallekin. Jes. Intoa on aina välillä ollut vähän vaikea saada "irti" siitä kapulasta, jonka se ensimmäiseksi lukitsee, mutta nyt siis onnistui sekin.

Lopuksi sitten vielä vähän seuraamista, nyt ihan kylmästi namiavulla paikkaa vahvistaen. Kaukoja yksi sarja kaukaa ja sitten läheltä yksittäisten vaihtojen tekniikkaa painottaen.

Olipa kiva päästä sisälle lämpimään treenaamaan, kiitos Pialle organisoinnista!

Lopuksi ulkona vielä ammuttiin pari kertaa. Tai siis minä ammuin siinä Intolle narupallon heittelyn lomassa. Ei reagointia.