Toko-tauon pitäminen on osoittautunut odotettua haastavammaksi. Eilenkin yllätin itseni agitreenien odotteluajalla tekemästä vähän seuraamista ja kaukoja... No, virallisesti ei kuitenkaan ole treenattu.

Pääasiassa siis kuitenkin sitä agia. Valmennusryhmän treenien teemana oli vauhti. Aloitettiin mittailemalla nopeuksia kontakteilla ja kepeillä. Kontaktit olivat odotetusti Intolla tosi hitaat. Niille täytyisi kyllä tehdä jotain, kepit olivat ihan OK.

Lopuksi tehtiin pari pientä rataa. Ensimmäinen ei meinannut meiltä sujua ollenkaan. Alun niistoon Into ei meinannut tulla, kun yritti tunkea vaan kepeille ja sitten kun tuli, valui se aika tavalla. Putkia oli kaksi rinnakkain ihan kiinni toisissaan. Sisempänä valkoinen ja takana musta. Piti mennä siihen valkoiseen, mutta Into vaan ampaisi sinne takimpaan. Jouduin sitten viemään ihan kädestä putkeen, jonka takia ajauduin väärälle puolelle puomia, enkä saanut Intoa kääntymään putkelta jyrkästi puomille, vaan haki poispäinkäännöstä ja niitä keppejä taas kerran. Voi huoh. No, muiden mentyä yritin sitten uudelleen ja nyt sitten saatiin pätkä nollana läpi. Puomille menoki onnistui, kun jäin sille toiselle puolelle ja heitin poispäinkäännöksellä puomille.

Toisen pätkän alkua jouduttiin myös vähän testailemaan ja vaihdoin sitten ohjaussuunnitelmaakin. Sitten selvitettiin sekin aika kivasti.

Kivat treenit, tehtiin paljon pieniä pätkiä, eikä joutunut liikaa odottelemaan. Noille kontakteille täytyisi kyllä tehdä jotain, kun vaan keksisi, että mitä.