Eilisilta oli yhtä säheltämistä. Ensin sähelletiin Sannan kanssa nyrkkeilyssä; ei se lyöminen (tai vähän sekin...), mutta ne pistarit! Inton kanssa sähellettiin sitten agitreeneissä Eurotallilla.

Into keksi uuden kivan tempun, kontakteilta lipsumisen. Tai lähinnä puomilta. Kyllä se yleensä aina ottaa sen kontaktin, mutta veri vetää hitusen liian sukkelaan eteenpäin ja näin jouduin useampaan kertaan palauttelemaan sitä takaisin siihen, missä piti olla. Keinu oli joka kerta tosi hyvä, kohtuullisen nopeakin. Aakin pääasiallisesti, tosin muutaman kerran piti siinäkin kokeilla. Aalla pystyin tekemään ongelmitta myös sellaisen liikkeen, jossa itse jäin aan sivustalla olevan hypyn taakse (aalta piti siis kääntyä jyrkästi takaisin päin) ja silti Into tekin hyvän, itsenäisen kontaktin. Mutta puomilla yritti siis vähän karkailla omine lupineen. Sitten kun huomautin asiasta aika tiukastikin, niin alkoi hidastella, mutta se lienee kuuluu tuossa tilanteessa asiaan.

Tommin radat olivat varsin kontaktipainotteisia. Jonkin verran oli ongelmia yhdessä takaaleikkauksessa, joita en vaan osaa tehdä. Viimeisellä pätkällä piti mennä kaksi peräkkäistä hyppyä, joista takimmainen vähän enemmän vasemmalla, suoraan ja sitten kolmas (taas oikealla) kiertää takaa. Hypyille tultiin aalta ja kuvittelin, että saan Inton törkättyä sille toiselle, jos menen hyppyjen oikeaa puolta, mutta tämä osoittautui  yllättävän vaikeaksi. Onnistui kuitenkin kun otin vähän etumatkaa. Etukäteen ajattelin, että sieltä ulkokautta se ei onnistu milään, mutta kokeilin kuitenkin ja kas, onnistuihan se. Vasta kotona tajusin, että siinähän oli klassinen poispäinkäännön paikka, mutta eihän blondi nyt kaikkea keksi siinä radan tiimellyksessä.

Kepeillä Into toimi tosi hyvin ja kesti siltä helpommalta puolelta hienosti senkin, että irtosin aika reippaasti sivusuunnassa. Myös putkien väärät päät saatiin onnistumaan aika kivasti, tosin ehdin valssaamaan melkein joka kerta, eli oli näin vähän helpompaa kuin ihan vetämällä. Kontaktien takia tuli hinkkaamista aika paljon, mutta muuten ihan OK.