Ihmeitä tapahtuu, pakko se on uskoa. Torstaina nähtiin yksi sellainen, kun Svanten kanssa olimme toko-kokeessa ja saimme tulokseksi ykkösen!

Koe oli Tampereella ja tuomarina oli Riitta Räsänen. Svante keräsi 280 pistettä ja tuli luokassa toiseksi. Tulosriviimme ei mahtunut yhtään nollaa, huonoimmat pisteet taisivat tulla kauko-ohjauksesta (7,5). Muuten ihan asiallista työtä. Ei toki nappisuorituksia, mutta meidän tasoomme (ja harjoitteluumme nähden) oivia suorituksia. Erityisen tyytyväinen olin ruutuun, ohjattuun ja idariin (tehtiin istuminen vissiin ensimmäistä kertaa ever!).

Parhaani kyllä tein sabotoidakseni Svanten suoritukset. Tunnarissa astuin ympäri kääntyessäni Svanten tassulle, jonka seurauksena  Svante nousi seisomaan ja jouduin antamaan uuden käskyn. Muuten kympin liikkeestä 8,5. Kauko-ohjauksessa olin taas vaihteeksi umpiblondi, kun annoin Svantelle käskyn seiso (kuten liikkeenohjaajan lapussa luki ;o) ), vaikka oikea käsky olisi ollut ylös. Onneksi Svante teki oikean asennon käsimerkin perusteella.

Ei siis mikään huippusuoritus, mutta meille oikein riittävä. Ja ennen kaikkea tämä antoi uskoa siihen, että ne ykköset saadaan kasaan. Jos palaset loksahtivat nyt kohdalleen, niin miksi ei toistekin. Jospa sitä intoutuisi oikein treenaamaankin :-o