On ollut vähän hektistä taas viime aikoina. Niin hektistä, että blogi on jäänyt täysin hunningolle. En edes yritä muistaa, että mitä ja missä on treenattu, mutta treenattu toki on, ainakin jonkun verran.

Tokoa on treenailtu keleistä johtuen pääasiallisesti halleissa. 4.12. oltiin pienellä porukalla Kana-areenalla ja seuraavana viikonloppuna oli valmennusryhmän treenipäivä ProCaniksella Marian opeissa. Lisäksi olen päässyt Pian vuoroille kuokkimaan ja valmennusryhmän vakivuorollakin ollaan käyty.

Mitään ihmeellistä ei ole ollut. Sitä tunnaria on hinkattu edelleen ja Marian vinkistä on otettu tiettyihin väleihin vähän ruokapalkkaa katkaisemaan Inton ajatusta. Esim. luoksetulossa palkkaan nyt edessä aina ensin namilla ja sitten vasta lelu, jos vaikka saisi sen tulon vähän vähemmän matalaksi. Luoksetulossa kokeiltiin ruokaa myös takapalkkana, mutta heti alkoi mennä tulo banaaniksi. Saatan silti sitäkin ainakin välillä kokeilla. Ohjatun merkin taaksekin kokeiltiin ruokaa, mutta sillä ei ollut vaikutusta. Eihän se ole se merkki, jota Into kyylää vaan ne kapulat. Sen sijaan liikkurin käsky-sanan jälkeen Intolle annettu (melkein pakkosyötetty :) ) makupala sen sijaan saattaa toimia ja katkaista vähän sitä kyyläystä.

Seuraamisen paikkaa on edelleen vahvistettu vähän taaemmaksi ja muuten on menty aika perussetillä. Vähän pitäisi kyllä nyt ryhdistäytyä, jos meinaa jotain tuloksiakin joskus aikaiseksi saada. Sää ei vaan todellakaan ole varsinaisesti suosinut; lunta, kylmää ja liukasta, joten treenaaminen on nyt vähän haastavaa.

Agilityssa on ollut normitreenejä. Mitään supersuorituksia ei olla tehty, mutta ihan kiva Inton kanssa on tällä hetkellä mennä. Itse vaan olen niin surkea, mutta se ei ole Inton vika. Into on ollut mukavasti kuulolla ja kulkenut aika kivasti. Kisaamassakin käytiin Seinäjoella. Tuloksilla ei hurrattu (10, hyl, hyl), mutta varsinkin eka ja vika rata oli aika kivoja ja Into tuntui hyvältä.

Alla pari Lean tokopäivässä ottamaa kuvaa. Ja ei, et näe kahtena . Lisää kuvia löytyy täältä, kiitos Lea!