Maanantaina oli taas valmennusryhmän tokotreenit. Tällä kertaa oltiin Hakametsässä jäähallin lähellä olevassa puistossa. Nurtsi oli tosi pitkää, joten jouduttiin tyytymään hiekkaan.

Aloitettiin paikallaoloilla. Ensin istuminen, joka oli tosi pitkä erinäisistä syistä johtuen (koiria alkoi putoilla maihin ja jouduttiin sitten aina odottamaan vielä vähän lisää) ja sitten makuu. Makuussa Into meni viimeisenä maahan ja nousi ensimmäisenä ylös. Istumaan nousu aavistuksen tahmea, muuten OK. Istuminen hyvä.

Yksittäin aloitettiin idarilla. Järjestys taisi olla maahan-seiso-istu. Asennot oikein, viimeisellä suoralla seuraaminen alkoi painua taas matalahkoksi.

Sitten luoksetulon stoppeja kiertämisen kautta. Avustajalta pallo. Ihan OK.

Tunnari muuten kisamainen, mutta kapulat tiiviisti. Tosi hyvä etsiminen, palautus vähän hidas.

Ohjatussa palkka ensin merkistä, toinen lähetys lennosta ja heti kapulan nostosta vauhtipalkka. Tämä ihan OK. Merkki nyt on hidas, mutta muuten.

Ruutu ilman nauhoja, palkka valmiina. Tässäkin ensin palkka merkistä, uusi lähetys epämuodollisesti ja ruudussa sitten tosiaan palkka valmiin. Erikseen vielä muutama paikanhaku läheltä, ihan OK.

Lopuksi tein sitten vielä itsekseni seuraamista, tuntui ihan hyvältä.

Kivat treenit, sääkin oli kerrankin oikeasti kesäinen. Tuuli kuitenkin sen verran, että liian kuuma ei ollut. Kyllä se kesä sieltä vielä tulee!