Nimittän nollaputkessa eli Svante jatkoi perjantaisissa agikisoissa siitä mihin viimeksi jäi; kaksi rataa ja kaksi nollaa.

Ensin oli hyppyrata, joka oli tosi helppo ja sellainen juostava. Tiesin heti, että se ei ollut sellainen meidän rata. Alku lähti vähän löysästi ja muutenkin olisin itse saanut olla huomattavasti terävämpänä. Nolla kuitenkin tehtiin monien muiden tapaan ja sijoitus taisikin olla sitten vasta kymmenes.

Agilityrata oli vähän teknisempi, mutta ei erityisen vaikea sekään. Eniten pelkäsin alkua, jossa oli ihan suorassa linjassa muistaakseni pari hyppyä ja rengas ja siitä sitten lievästi vasemmalle kaartaen puomille, jonka alla oli ansana putki. Svante klaarasi kuitenkin tämän hienosti, joskin puomin alastulo oli luvattoman hidas, pysähtyi liian aikaisin ja valuttelin siitä kontaktille (ohjasinkin kyllä huonosti, jarruttelin taas ihan turhaan). Myös renkaan jälkeinen kurvi meni vähän pitkäksi kun vaan annoin mennä, enkä tehnyt kuten oli suunnitellut (vastakkaisella jo ennen rengasta). Nollalla kuitenkin maaliin ja sijoitus toinen (onnea voittaneille Myytille ja Hanna-Marille!).

Nämä kaksi rataa muodostivat myös Friskies Cupin osakilpailun, jossa siinäkin sijoitumme sitten toisiksi.

Kumpikaan radoista ei ollut mikään ihan huippusuoritus, mutta niin kauan kuin nollaa pukkaa, en valita :).

Täältä muuten löytyy muutama kuva Svantesta Takutien kisoista 11.5. Hienot kuvat on ottanut Susanna Pentikäinen.