Alkuviikko meni Svanten naisasioita hoitaessa, mutta nyt ne on järjestyksessä ja tilanteen kehittymistä voi seurata (peukkuja pitäen) täältä.

Muut koirat ovat olleet sitten vähän hunningolla ja Intonkaan kanssa en ole ehtinyt tekemään kuin pikaisia aamutreenejä. Niissä on tehty samoja, tuttuja asioita, uusvanhana on otettu kosketusalustaa, joka oli jostain syystä jäänyt meillä unholaan turhan pitkäksi aikaa. Siinä on ongelmaksi tullut Inton halu ottaa alusta suuhun ja tuoda minulle. Mutta eiköhän sekin siitä.

Tänä aamuna uskaltauduin ottamaan noutoa puukapulalla (siis vauhtinoutona) ja se meni oikein hyvin! Vaanimisesta ei ollut nyt tietoakaan. Sen sijaan eteentulemisen olen osannut opettaa Intolle niin, että se tunkee itsensä jalkojeni väliin. Tässä siis lienee pientä tarkennuksen paikkaa ;-). Ylipäätään nyt on sellainen tilanne, että pitäisi vähän alkaa miettimään, että mitä ja miten seuraavaksi.

Eilen olimme Svanten kanssa ns. SM-treeneissä agiliitelemässä. Tehtiin pari melko pitkää rataa ja suorituksemme olivat ihan OK. Ohjaaja nyt on vähän blondi (mentiin sama rata uudelleen, mutta päinvastaiseen suuntaan ja tämän hahmottaminen oli _melko_ vaikeaa), mutta se ei liene uutinen kenellekään. Nyt pitää nämä viimeiset viikot ennen SM-kisoja yrittää treenata vähintään pari kertaa viikossa.