Tällä viikolla treenattiin agilitya vain tiistaina. Keskiviikon valmennusryhmän treeneissä minulla oli vetovuoro.

Tiistain radalla taisi olla 29 estettä ja oli taas sellaista pyörimistä, ettei tosikaan. Mm. yksi hyppy mentiin kuuteen kertaan. Radalla oli vauhtia ja sitten taas toisaalta tiukkaa hallintaa. Ja niitä valsseja. Puuh. En vaan osaa. Ajoitus ja suunta noin alkuun ihan pielessä. Kepeille mentiin eka kerta tosi ahtaasta välistä ja jyrkästä kulmasta. Oikeasti olisin ehkä ottanut ulkokautta, mutta halusin kokeilla tuohon saksalaista (jota sitäkään en kovin hyvin osaa) ja kun lopulta sain sen tehtyä ajoissa ja suunnattua oikein, onnistui kinkkinen keppien hakukin hyvin.

Valssien kanssa taistelin koko ajan, mutta yksi taisi Markon mukaan onnistua. No, parempi sekin kun ei mitään :). Into kulki taas oikein kivasti ja teki mm. tosi hienoja aan kontakteja (nopeita!).

Keskiviikkona oli tosiaan omilla koirilla välipäivä. Inton kanssa iltahämärissä ihan pienesti tokoiltiin omassa pihassa. Tehtiin vähän seuraamista, kaukoja, luoksetuloa ja tunnaria. Saima kävi laittamassa tunnarikapulat, eli olivat hajustettuja. Vääriä oli varmaan parikymmentä ja ne oli levitetty aika laajalle alueelle. Oma oli taas vähän sivussa ja piilotettuna ruohoon. Into joutui tekemään aika tavalla töitä löytääkseen oman, mutta ei meinannutkaan nostella vääriä ja nappasi oman heti kun osui kohdalle. Oikein mallikas suoritus.