Tiistai-iltana aika myöhään käytiin tempaisemassa Inton kanssa hyvän mielen tokot Tullin nurtsilla. Ruoho oli aika pitkää treenailuun, mutta ihan hyvin saatiin kuitenkin tehtyä.

Ensin seuraamista, joka tuntui nytkin ihan OK:lta. Pariin otteeseen valui vähän eteen, mutta aika hyvin paikka pysyi. Idari, jossa palkkasin istumisesta. Ei ongelmia. Ruutu oli aika vaikea pitkän ruohon takia. Merkkiä Into ei bongannut ensin ollenkaan, vaan tarjosi merkin takana ollutta valopylvästä . Piti ihan käydä näyttämässä, ennen kuin osui oikeaan paikkaan. Ruutuun mennessä havitteli ensin hämynä oleville idarin merkeille, mutta korjasi itse oikein. Jes! Ruudussa ei palkkaa, paikka tosi hyvä. Sitten otettiin vielä uudestaan niin, että jätin palkan ruutuun. Siinä ei tietenkään vaikeuksia.

Luoksetulon otin ensin suorana (jär-kyt-tä-vä vauhti) ja sitten stoppien kanssa. Stopit ei edelleenkään mitään supereita, mutta Inton suoritukseksi ihan OK, väleillä vauhti ihan jees. Metallilla otettiin joitain palautuksia vinoista heitoista ja sitten yksi pelkkä palautus ja palkka vauhdista, oli Inton mielestä tosi mahtavaa. Lopuksi vähän kaukoja ihan läheltä, seisomasta istumaan menee väärin, eli ei peruuta. Pitää alkaa sitä nyt hinkkaamaan.

Kivat pienet treenit maailman pätevimmän Inton kanssa .