Sunnuntai kului samankaltaisissa merkeissä kuin lauantaikin. Se oli erona, että aamuisten hakutreenien ja illan tokoilujen välisen ajan vietin tallilla seuraamassa pieniä estekisoja, joihin Saimakin osallistui. Ulkoiltua tuli siis paljon, onneksi sääkin suosi.

Aamupäivästä tempaistiin siis pienet ja tehokkaat hakutreenit Keskisentiellä. Intolle neljä kolme maalimiestä ja yksi tyhjä. Aloitimme vasemmalta, jossa ensimmäinen äijä. Into teki hyvän piston ja löysi maalimiehen. Sitten tyhjä oikealle, ensimmäisellä lähetyksellä kääntyi noin alueen puolivälissä olleelta hämypiilolta eteenpäin, otin uudelleen, siiryin lähettämään vähän syvemmältä ja nyt ohitti piilon hienosti ja lähti etenemään alueen takarajaa, ja etenikin sitten aikan pitkälle... Mutta työskenteli siis hienosti oikeaan suuntaan.

Sitten vasemmalle, jonne taas lähti hyvin ja suoraan, sitten teki ihan pienen koukun kohti etukulmaa, mutta korjasi nopeasti ja löysi maalimiehen. Viimeinen maalimies oli oikealla. Ensimmäisellä lähetyksellä Into eteni takarajalle asti, mutta kääntyi aluetta väärään suuntaan, olisi todennäköisesti korjannut itse, mutta otin pois ja toisella lähetyksellä hieno, suora pisto ja maalimies ylös.

Into oli taas tosi hyvä, vauhtia ja tekemisen meininkiä löytyi!

Illalla tokoteltiin Tullin nurtsilla. Otin Svantenkin mukaan, se sai tehdä vähän (karmeaa) seuraamista, luoksetulon (tosi huonot stopit) ja tunnarin, jossa hämmästyksekseni nosti oikean, eikä ollenkaan vääriä.

Into otti taas namiseuraamista, joka ihan OK.  Sitten suora luoksetulo, jossa nyt löytyi jarrutkin, toinen luoksetulo vauhdista palkaten. Nouto metallilla oli oikein hyvä ja nopea. Kaukot olivatkin sitten aika säheltämistä, ennakointia, sahaamista ja kaikkea muuta kuin asiallista työskentelyä. Heti näkyi, ettei ole aikoihin otettu. Lopuksi kokeilin sitten tunnaria ensimmäistä kertaa niin, että oli muitakin kuin se oma kapula. Laitoimme ison kasan kapuloita näkyville ja oma piiloon taakse.  Vähän Into nosteli vääriäkin, mutta osasi kyllä etsiä sitä omaakin. Näitä täytyy nyt tehdä enemmän, sillä yhden piilottelulla kun ei todellakaan edetä.

Aika tehokas viikonloppu takana, onneksi huomenna pääsee taas töihin lepäämään ja palautumaan :).