Keskiviikkona oli valmennusryhmän treenit ja teemana tekniikat. Pekka rakensi meille hyppyradan, missä päästiin kokeilemaan erilaisia ohjaustekniikoita.

Svanten kanssa hylkäsi heti kaikki backlapit ja melkein sylkkäritkin, sillä se eivät nyt vaan Svantelle sovi, kun meillä tämä homma perustuu aika pitkälle ohjaajan vedättämiseen. Pakkovalsseja, jaakotuksi, toki yksi sylkkärikin ja ennen kaikkea persjättöjä sen sijaan väännettiin sitten ihan huolella.

Svante oli (surprise!!) taas varsin näppärä. Mitään hirveän isoja ongelmia meillä ei ollut ja ne joita oli, olivat aika pitkälle ohjaajalähtöisiä. Ekan radan alkuun tuli kaksi peräkkäistä pakkovalssi-jaakotusta, joissa ongelmana oli lähinnä ohjaaja liikkuminen. Jätin aluksi aivan liikaa tilaa. Tiukemmalla viennillä saatiin paljon paremmat tiet koirallekin.

Toisella pätkällä oli kaksi rinnakkaista hyppyä, jotka vietiin ihan normisti (sisään-ulos). Oikeassa elämässä olisin vienyt ne varmaan sieltä sisäpuolelta ihan vaan vierellä juosten, Svanten kanssa onnistuu ihan OK. Nyt kuitenkin päätin tarjotuista ohjausvaihtoehdoista ottaa sen meille vieramman ja tehdä peräkkäiset persjätöt. En niitä yleensä tee, joten ihan helppoa ei ollut. Oma ajoitukseni oli ensin ihan persiillään Silmänisku ja Svantekaan ei noita osaa hirveän hyvin lukea, joten se oli aina väärällä puolellani. Mutta kun sain vähän jalkoihin liikettä ja tajusin vaihtaa puolen riittävän ajoissa, saatiin tuo kohta onnistumaan näillä tosi hienosti. Svantelle nuo persjätöt tuntuivat sopivan todella hyvin. Vauhti pysyi oikein hyvänä. Näitä pitää ehdottomasti ottaa lisää ohjelmaan ja yrittää luopua edes osasta valsseja.

Oikein kivat treenit taas kerran, kiitos kaikille seurasta!