Aika agilitypainotteisen alkuviikon jatkoksi tempaistiin Inton kanssa tänään pikaiset tokotreenit. Päätin uhmata lähikentän koirakieltomerkkejä ja treenata siinä lenkin yhteydessä. Oltiin vaan ihan reunassa, ei menty sinne varsinaiselle kentälle ollenkaan.

Ensin seuraamista, jossa Into oli aivan liian edessä koko ajan. Huomaa heti, että seuraamisen treenaaminen on ollut varsin vähäistä jos edes sitäkään. Peruutteluilla ja asiasta huomauttamalla sain vähän korrektimmalle paikalle, mutta seuraaminen pitää nyt ottaa ihan tosissaan työlistalle. Ruudussa palkka valmiina, se hyvin. Muutama paikanhaku vähän lähempää, ihan OK.

Luoksetulosta ensin loppupätkää ja sitten kokonaan. Seisominen melko hyvä, maahan vois mennä nopeammin. Into lähtee tekemään maahanmenoa kyllä heti, mutta ei varsinaisesti putoa, vaan liikkuu alas mennessään vielä eteenpäin. Tämä pitäisi saada terävämmäksi. Sitten ns. uutta idaria. Ensin muistaakseni istu-maahan-seiso. Ihan OK. Maahan-istu-seiso olikin sitten vaikea. Mentyään kerran maahan Into ei osannut mitään muuta tehdäkään. Vartaloavulla sain sitten jotenkin onnistumaan. Nämä pitäisi nyt myös ottaa tehotreenaukseen.

Kaukoja ihan kisamatkalta. Seiso-istu -vaihdossa ei nyt peruuta kunnolla. Muuten ihan OK. Kun ei ollut häiriöitä, ei tullut jumituksiakaan. Ohjattuun olin vienyt kapulat aiemmin valmiiksi. Into ei siis nähnyt vientiä, eikä varmaan kovin hyvin kapuloitakaan sieltä lehtien seasta. Ensin oikea, kääntyi tosi hyvin jyrkästi oikealle ja siitä kapulalle. Vasemmalle meni suoraviivaisemmin, mutta hyvin sekin.

Treenien jälkeen Into päätti suikata sellaiseen ällöttävään rantalietteeseen, haisikin ihan hirveältä. Pakko oli päästää se uimaan, että puhdistui. Ei paljon kylmä vesi haitannut. Svante oli ihan katkerana, kun se ei päässyt uimaan (eikä tekemään muutakaan), mutta en usko uimisen kylmässä vedessä varsinaisesti auttavan biceps-jänteen tulehduksen paranemisessa. Että Svanten oli vain kestettävä :).