Maanantaina palattiin taas normaaliin arkirytmiin, kun kuntonyrkkeily alkoi kesän tauon jälkeen. Kuntonyrkkeilyn jälkeen kiirehdin sitten perinteisesti agitreeneihin, jotka nyt olivat onneksi navetalla, eli aikataulu oli vähän helpompi.

Agitreeneihin otin mukaan molemmat pojat, sekä Inton että Svanten. Into oli se, joka pääsi treenaamaan (ei päästä tiistaina omiin treeneihin), Svanten tehtävänä oli katsella, tulla mustasukkaiseksi ja kerätä kierroksia :).

Tehtiin kolme pätkää, joissa oli taas haasteita tommimaiseen tapaan. Inton kanssa en lähtenyt ihan kaikkea vaikeimman kautta edes yrittämään, vaan suosista pilkoin ja helpotin. Siitä huolimatta olin iloisesti yllättynyt sen suorituksesta, meni oikein hyvin. Kontaktit olivat kaikki ja ne ihan kivasti, samoin pujottelut. Viimeisellä radalla oli yksi tosi hankala kohta, jossa tultiin suorasta putkesta okserille ja sitten okseriin nähden pystysuunnassa ollut seuraava hyppy piti kiertää takaa. Tuossa ei ollut mitään mahdollisuuksia ehtiä valssaamaan, joten se piti tehdä takaa ohjaten niin, että okserin jälkeen veti koiraa vähän oikealle ja sitten siitä ikään kuin törkkäsi sen vasemmalle hyppäämään. Ensin Into ymmärrettävästi kääntyi väärin, kun ei tällaisia osaa, mutta sitten sain sen tajuamaan kuvion ja pystyimme tekemään sen putkenkin kautta ihan kunnon vauhdilla.

Juuri tällä hetkellä tuntuu siltä, että Inton agiura saattaisi talvella päästä alkamaan, ajatus ei tunnu enää niin utopistiselta kuin jokin aika sitten. Töitä on vielä tosi paljon tehtävänä, varmuutta ja rutiinia puuttuu ihan hirveästi ja itse en oikein vielä osaa Intoa ohjata, mutta ainakin omasta mielestäni mennään koko ajan parempaan ja oikeaan suuntaan.

Svante keräsi treenien ajan kierroksia ja pääsi sitten lopuksi ottamaan kontaktit ja keppejä. Vauhtia olikin sitten aika tavalla. Inton piti odottaa siellä reunalla, mutta ihan ei pystynyt. Palautin sen sitten aika räväkästi takaisin ja nyt malttoi. Kiitokseksi siitä pääsi sitten vielä ottamaan pelkkiä keppejä niin, että palkka oli valmiina. Into pujottelikin tosi hyvin ja kovaa.

Oli kiva treenata navetalla, kun ei tarvitse roudailla esteitä edes takaisin säästyy aikaa ihan hirveästi ja pääsee kotiin lähes inhimilliseen aikaan.