Into on ollut avoimen kokeesta lähtien totaalilomalla, mitä nyt Svante siivellä päässyt parit agilityesteet tekemään. Sunnuntai-iltana kuitenkin aktivoiduimme ja lähdimme tokoilemaan.

Ensin seuraamista, jonka oletin olevan ihan atomeina, kuten yleensä aina tauon jälkeen. Vaan Intopa yllätti ja seuraaminen olin ihan kivan tuntuista. Metallilla parit noudot, joissa on alkanut nykimään, kun heitän. Tätä pitää tarkkailla ja fiksata. Intohan on aika noutohullu, eli joku tuon kaltainen ongelma on ollut vain ajan kysymys. Noudot muuten ihan OK, lopuksi yksi pelkkä palautus vauhdista palkaten, ei ongelmia siinäkään.

Koska paikalla oli myös hyppyeste, otin yhden hyppynoudonkin. Oikein hyvä, mutta ihan selvää on, että palautus myös vinoista heitoista yms. pitää opettaa ihan erikseen. Sitten se ruutu, jossa palkka valmiina ja mitä tekee Into, jää siihen etureunaan pyörimään. Korjaa kyllä itsensä oikein, mutta pysähtyy aina liian aikaisin. Teki sen, vaikka näki minun vievän lelun ruutuun, sitten kun veimme yhdessä, meni heti riittävän pitkälle. Argh koko liikkeen kanssa, tuntuu että olemme ihan samassa kuin vuosi sitten, emmekä pääse etenemään ollenkaan.

Lopuksi vähän kaukoja ihan läheltä, peruuttelee mutta vaihdot ihan OK. Ja se peruuttelu ei kuulemma ole vaarallista, joten luotetaan siihen. Muut vaihdot alkavat olla jo aika hyvällä mallilla, seisomasta maahan tehdään vielä ihan läheltä ja kädellä ohjaten.

Yllättävän kivasti meni, vaikka olikin taukoa takana.  Eiköhän se tästä taas lähde kulkemaan. Tunnarikapuloitakin olen viimein saanut hommattua, eli sitäkin pitäisi alkaa treenamaan.