Lauantai on mennyt akkuja ladatessa. Olen jotenkin niin poikki, että en ole saanut oikein aikaiseksi mitään. Sääkin on ollut vähän ankea eikä varsinaisesti houkuttanut ulkoilemaan.

Inton kanssa sentään parit pienet tottelevaisuusharjoitukset tehtiin. Aamulla otettiin noutoa. Koska Into otti eilen pariin otteeseen vauhtinoudoissa kapulasta väärin kiinni (laipasta) otin ensin vain kapulan nostoja naksulla. Sitten pari vauhtinoutoa ja nyt oli otekin oikein. Seuraamisessa edelleen haen sitä, että missä ja miten pidän palkkaa, jotta saisin Inton ohjattua oikealle paikalle. Nyt kun lisäsin liikkumiseeni vähän vauhtia, tuntui Inton  paikka vähän paremmalta, mutta vaikeaa oli vieläkin. Kaukoista otettiin seiso-istu -vaihtoja ja sitten vielä pari kertaa merkkiä.

Illalla otettiin merkkiä lisää. Koska Intoa on koko ajan kiinnostanut se itse merkki todella paljon, olen pitänyt palkkana merkin takana narupalloa tai muuta vastaavaa isohkoa lelua, joka näkyy sieltä selvästi. Tällä olen siis pyrkinyt vahvistamaan sitä, että Into tajuaisi, että se itse merkki ei ole se juttu, vaan sinne sen taakse kiertäminen. Koska merkki on viime aikoina sujunut oikein hyvin, uskaltauduin tänään laittamaan palkaksi pallon, joka ei merkin takaa näkynyt. Hienosti sujui tämäkin. Hyvä, hyvä. Uutena juttuna kokeiltiin palkkaa takana. Lähinnä nyt vasta opetan Intolle, että se palkka voi olla takana valmiina ja sinne ei mennä ilman lupaa. Kivasti lähti etenemään tämäkin. Seuraamista otettiin samalla tyylillä kuin aamulla, mutta aika hakusessa se on vieläkin. Kaukoista otettiin pelkkää istumasta seisomaan nousemista, maahanmenoa on otettu viime aikoina aika paljon ja Into pyrkii nyt tarjoamaan sitä joka väliin. Tänään jätettiinkin se treeneistä sitten kokonaan tauolle.

Olin kyllä taas tosi tyytyväinen Intoon. Vaikka kaikki ei aina sujuisikaan ihan nappiin, on sen kanssa silti aina tosi kiva treenata. Se on jotenkin niin täysillä ja innoissaan mukana ja lelujen kanssa leikkiessä aina niin liikuttavan tosissaan. Ei voi oikein itsekään olla innostumatta, kun toinen on niin touhuissaan.