Perjantai ja lauantai oli Intolle lepopäiviä torstaisen fyssari-käynnin jälkeen. Sunnuntaina oli pitkästä aikaa ihan vapaapäivä, ei mitään menoa minnekään. Ehdin jo aamusta Juhallekin kehua, kuinka mukava on vaan olla kotona ihan rauhassa. Sitten tuli Anulta tekstari tokotreeneistä ja taas mentiin.

Oltiin Pirkkahallilla. Taas tuuli ja oli ihan tositosi kylmä. Se on varmaan Suomen tuulisin paikka!

Into aloitti seuraamisella. Oli ihan kivan tuntuista, sellainen tasainen ja kevyt fiilis. Sivuaskelissa saisi olla tarkempi perusasentojen suoruuden kanssa, etenkin vasemmalle jää tosi helposti vinoon. Mutta kaikkiaan tuntui ihan hyvältä.

Sitten idari. Ensin ekalle suoralle istuminen ja muut vaan seurauttaen. Sitten toinen niin, että ekalle seisominen, sitten istuminen ja kolmannelle käskystä käännös. Edelleen tuntuu turhan matalalta seuraamisessa, mutta näyttää kuulemma jo paremmalta. En tiedä, että teenkö tässä taas pikkujutusta, jolla ei oikeasti ole merkitystä turhan ison ongelman. No, haetaan edelleen sitä rentoutta siihen seuraamiseen, mutta jääviäkin on toisinaan tehtävä.

Sitten tunnari. Vähän ylimatkaa ja enemmän kapuloita, jotka aika tiiviisti. Toi sitten ekalla väärän! Tätä ei olekaan aikoihin tapahtunut. Otti oman viereisen. Tuuli oli tosi kova ja seisoi jotenkin vähän oman päällä, ei vaan osunut sille, mutta sai kuitenkin hajun ja nappasi sitten sen viereisen. Satunnainen vauhtipalkkaus alkaa iskeä takaisin. Annoin tuoda eteen asti ja höpöhöpöttelin ja sitten uudestaa. Nyt tuli oikea. Tästä vain kuppainen nami palkaksi ja sitten koko homma alusta uuudelleen. Pyysin laittamaan kapulat vielä tiiviimpään muodostelmaan. Nytkin joutui tekemään töitä ihan tosissaan, mutta toi oman ja palautuskin hyvällä vauhdilla. Jes.

Sitten tehtiin palautuksia vinoista heitoista. Jotenkin tuntuu, että tajuaako se koira näissä edes olevansa vähän vinossa? Varmaan todella vaikea hahmottaa. Hyvin Into kuitenkin skarppasi ja tuli hyvin suoraankin.

Svantekin sai lopuksi tehdä tunnarin. Voi hyvää päivää. Ekalla meni ja nappasi heti ensimmäisen ja se nyt sattui sitten olemaan oikea. Koska en nähnyt tässä suorituksessa sitä varsinaista etsimistä, niin otettiin uudelleen. Nyt sitten toikin vissiin kolme väärää, ennen kuin osui (vahingossa?) sille omalle. Oli vähän vaikeaa papalle :). Svante nyt sentään meni sinne kapuloille toisin kuin eräs toinen veteraanitokoilija ;)