Keskiviikko oli aika hulinapäivä. Olin päivän Hämeenlinnassa ja kotona vartin yli viisi. Kymmentä vaille kuusi olin jo Tesomalla tokoilemassa (aika kova suoritus, vaikka itse sanonkin Silmänisku.

Into aloitti ruudulla, jossa (salaa viety) palkka valmiina. Hyvin ja suoraan, banaani oli muisto vain. Sitten tyhjään ruutuun, joka myös hyvin, paikka löytyi varmasti ja oikein.

Sitten seuraamista, tein aika pitkän pätkän ja otin käännöksiä mukaan. Ihan kohtuullista. Etenkin vasempaan käännökset teen edelleen vähän hitaammin, näin saan kontaktin säilymään paremmin. Noutoa tehtiin Annen ruotsalaisella metallilla. Ei mitään ihan tykkinoutoja, mutta otot oikeaa kautta ja luovutukset myös hyvin. Etujalat taas vähän heiluvat heitettäessä, kun muistutin ylimääräisellä käskyllä, pysyi Into ihan hyvin. Tuota täytyy muistaa nyt tarkkailla. Lopuksi pelkkä palautus pitkältä matkalta, siinä jo oikein hyvä vauhti. Tässä palkka vauhdista.

Jääviä otin kaikkia. Seisominen ok, mutta kun kävelin idarinomaisesti, kääntyi vähän katsomaan. Toisella kerralla laitoin palkan eteen odottamaan, jollon tietenkin pysyi hyvin. Istumiset kuten ennenkin, maahanmenoja ei ole tehty pitkään aikaan ja olivat vähän jähmeitä.

Lopuksi kaukoja, joihin olin oikein tyytyväinen. Mukavat ja onnistuneet treenit, kiitos Annelle ja Tiinalle seurasta!

Tesomalta hurautin sitten suoraan Tesomalle Svanten agitreeneihin. Henna oli kehitellyt meille varsin kinkkiset radat, joilla oli (etenkin maxi-koiralla) tosi ahtaita välejä ja tiukkoja käännöksiä ja meille niin vaikeita pimeitä putkikulmia. Kontakteista radalla oli aa ja siellä palkka aina valmiina.

Svante oli tietenkin taas varsin pätevä. Hyppykuvioista selvittiin varsin helposti, toki varmasti paremminkin voisi tehdä, mutta en viitsi Svanten kanssa hirveästi hinkuttaa tuollaisia kovin pienipiirteisiä juttuja, kääntymisen se kyllä osaa, ennemmin pitäisi hakea vauhtia. Hyppykuviot menivät kyllä estevälit ja Svanten koko suhteutettuna ihan kivasti.

Pimetä putkikulmat eivät meillä sitten ole ollenkaan hallussa, Svante mm. yritti tunkea putken sivusta sisään. Ressukka. Sitten kun huolella ohjasin, osui se toki oikeasta reiästä sisään.

Ihan kivat treenit, mutta odotan kyllä malttamattomana jo kesäkautta ja mahdollisuutta treenata ulkona isommassa tilassa.

Ai niin, melkein unohdin. Into otti hallissa pari hyppynoutoa, kun tokohyppy oli siinä suorastaan tyrkyllä. Esteessä oli kaikki laudat ja arvioini mukaan korkeutta noin 90 cm. Into hyppäsi helposti ja kevyesti molempiin suuntiin ja noutokin oli varsin mallikas.

Kotona oli joskus yhdentoista jälkeen ja täytyy sanoa, että takki oli aivan tyhjä. Aika rankka päivä.