Huoh, onpa ollut kiireinen viikko.  Sinänsä hyvä, että Into on potenut tassuaan, enpä olisi pahemmin sen kanssa jaksanut/ehtinyt mitään tekemäänkään. Onneksi nyt on edessä kohtuullisen rauhallinen viikonloppu, saa vähän vetää henkeä välillä.

Vaan ei tässä ihan jouten olla oltu. Keskiviikkona Svante sai laatuaikaa yksin minun kanssani, kun treenasimme agilitya Eurotallilla. Anu veti treenit ja oli suunnitellut muutaman esteen pätkiä, joissa kaikissa oli useampi ohjausvaihtoehto. Sitten ihan kellon kanssa katsottiin, että mikä tapa oli nopein. Oli kivaa ja mielenkiintoista ja edelleen vahvistui käsitys siitä, että Svante osaa hakea kepit ihan mistä ja miten päin vaan :).

Torstaina käytiin eläinlääkärissä. Svante ja Into saivat rokotukset ja Ansa ultrattiin. Ansan mahasta löytyi pentuja "noin kolme", eli nyt on sitten  jännittävät ajat edessä, pentujen pitäisi syntyä neljän viikon kuluttua. Laitan lisätietoja pentueesta tänne blogiinkin kun vain ehdin ja ennätän paremmin.

Perjantaina taas perinteinen navetta-keikka. Inton kanssa (tassu on jo ihan hyvässä kunnossa) ihan vähän tokoa ja agia. Tokossa lähinnä seuraamista, jäävistä maahanmeno ja seisominen ja sitten noin kahden minuutin paikallaolo. Agissa tehtiin pari pientä muutaman esteen pätkää. Ensin pari hyppyä ja aa, sitten muuri ja kepit ja sitten taas pari hyppyä, putki ja puomi. Ihan kivasti meni, vaikkei Into kyllä vielä mitään osaakaan. Todennäköisesti agissa aletaan kisaamaan vasta ensi vuonna, ellei tässä mihinään ihan ihmetekoihin yllytä. Yksittäiset esteet keinua lukuunottamatta alkavat jo olla aika hyvin hallussa, mutta rataa emme osaa mennä vielä ollenkaan.

Viskikin pääsi kiitelemään ja se oli taas varsin pätevä (tosin mitään vaikeaa ei kyllä tehty, mutta silti). Ainoa ongelma oli kontaktit, joilta pyrki valumaan vähän turhan alas, siis pysähtyi kyllä, mutta vasta maahan.  Tähän pitää nyt kiinittää jatkossa huomiota. Rimat, kepit ja muu oikein mallikkaasti.