Tiistaina alkoi taas ProCanis-kurssi Mouhijärvellä. Tai se alkoi jo viime viikolla, mutta me pääsimme Svanten kanssa nyt vasta ensimmäistä kertaa mukaan.

Teimme kaksi pätkää, joissa ei mitään suurempia ongelmia, mutta joitain yksityiskohtia taas hiottiin paremmiksi. Kontakteista oli aa ja puomi ja nyt jokaisella palkka valmiina, Svante teki hyvät ja nopeat kontaktit. Radalla olleeseen mustaan putkeen Svante kyllä meni, mutta huomattavasti varovaisemmin kuin tavalliseen. Ilmeisesti on vähän pimeää ja siksi sitten epävarmempi, useamman toiston jälkeen jo sitten paremmin.

Svante oli tosi kivan tuntuinen eilen, hyvällä asenteella, innokas ja aika nopeakin. Olin tosi tyytyväinen sekä Svanteen että treeneihin.

Siellä kesken treenien Svantea rapsutellessani osui käteeni sen kaulalta sellainen sormenpään (tai vähän isompi) patti. Järjellä ajateltuna se on rasvapatti (tuntuu ihan rasvapatilta), mutta pelästyin silti aivan hirveästi ja aion käydä näyttämässä pattia eläinlääkärille. En tiedä, että onko se tullut vasta vai ollut siellä jo pidempään. Omaan käteen se tosiaan osui nyt ensimmäistä kertaa, mutta on sellaisessa paikassa tuossa kauluksen kohdalla, jossa Svantella on tosi paksu turkki ja patti ei kovin herkästi sieltä käteen tunnu (sen uudelleen löytäminenkin eilen oli vähän vaikeaa välillä).