Maanantai on oikeasti Svanten agipäivä, mutta jo päivällä ajattelin, että voisin mennä treeneihin Inton kanssa, se sitä harjoitusta enemmän tarvitsee. Svante tuntuu kulkevan ihan kohtuullisesti ilman treeniäkin. Kaiken kukkuraksi Svante meni ja rysäytti päivällä päin pihassamme säilytyksessä olevaa isäni venettä. Tai ei itse venettä vaan sellaista narua, jolla veneen päällä oleva pressu on kiinni. Itse en ihan tarkkaan nähnyt, että mitä tapahtui, mutta Into näytti sujahtavan sieltä veneen alta ja Svante ei sitten perässä ihan niin hyvin mahtunutkaan. Onneksi Svante näyttäisi olevan ihan OK, mutta päätin silti, että vapaailta on moisen tällin jälkeen ihan paikallaan.

Into siis pääsi treenaamaan ja oli varsin innoissaan asiasta. Ensimmäinen pätkä oli sellainen vauhtipätkä, jossa oli ainakin aika hankala kepeille meno ja kaikkea muutakin pientä säätöä. Alku oli meiltä aika takkuista, mutta lopulta saatiin ihan kivojakin pätkiä aikaiseksi.

Toinen rata oli lyhyt, siinä oli edelleen hankala kepeille vienti ja tässä piti vielä leijeröidä hyppy. Ekalka yrittämällä Into hyppäsi se n hypyn, toisella meni oikeaan väliin kepeillä, mutta ei lähtenyt pujottelemaan. Sitten saatiinkin usempi onnistunut suoritus aikaiseksi ja lopuksi tempaistiin Inton kanssa koko rata nollana läpi.

Eiköhän tuo agikin tuosta lähde kulkemaan, kun vihdoinkin päästään treenaamaan kunnolla. Oma ajoitukseni on tällä hetkellä ihan pielessä, mutta eiköhän sekin siitä parane tuntuman palautuessa. Toivotaan ainakin niin.