Tänään kisattiin Inton kanssa agissa Lempäälässä. Kakkosille oli kolme starttia ja kaikki agiratoja.

Ensimmäinen meni vähän sähellykseksi, tulin paikalle vähän myöhässä (olimme rippijuhlissa, tulin sieltä suoraan) ja aikataulukin oli vähän edellä. Ehdin kuitenkin ja pyytöni päästä starttamaan loppupäässä (juuri tästä syystä) oli huomioitu, niinkin hyvin, että olin sitten jokaisella radalla ihan lopussa.  Kiitos siitä järjestäjille (vaikka pelkästään se ekakin rata olisi riittänyt).

Ekalla radalla tuli aika alussa heti yksi rima, samoin pussia ennen olleelta okserilta (tätä vähän odotinkin) ja sitten käänsin vähän liikaa ja Into valitsi väärän esteen. Vauhtia oli vähän turhankin paljon, mutta korvat oli auki ja homma siinä suhteessa hanskassa.

Toinen rata oli tosi hyvä, mutta sitten itse mokasin keppien jälkeisellä hypyllä, jossa en riittävän  selkeästi tuupannut Into "pystyssä" olevalle hypylle, vaikka tiedän niiden olevan Intolle vaikeita. Tässä se ehti sitten väärälle hypylle ja siis hyl, muuten rata olisi ollut nolla.

Kolmannen radan alku oli sellainen, etten oikein tiennyt miten sen ohjaisin. Jättäessäni koiraa lähtöön ajattelin, että jotain tässä nyt täytyy tehdä. No, jotenkin se saatiin räävittyä ja kepeillekin osuttiin pienen pyörähdyksen kautta. Aan alla olevan putken jälkeiselle hypylle tuli myös iso kaarros, mutta muuten ihan OK rata ja se riittikin sitten 0-voittoon ja näin meille menolippu kolmosiin Nauru. Jes!

Keli oli todella kuuma, kenttä paahteinen ja oma olo näistä vatsavaivoista johtuen ei ihan priima. Siihen nähden olen kisapäivään supertyytyväinen. Into oli tosi kivasti kuulolla koko ajan ja itsekin taistelin, vaikka vähän ongelmia välillä olikin. Jaksoin kuitenkin yrittää loppuun asti, vaikkei se sitten niin kaunista aina ollutkaan. Kannatti kuitenkin Hymy.