Kesä on täällä, ihanaa! Kauniin kesätiistain kruunasi pienet tokotreenit Anun, Tuitun ja Luun kanssa. Oltiin Haikan kentällä, aurinko paistoi, järvi vieressä, ihana nurtsi. Ihan täydellistä!

Tehtiin kaksi kierrosta. Into aloitti kaukoilla. Tein ensin kisamaisen. On tässä heti tahmeampi, mutta pystyi kuitenkin kaikki tekemään, eikä liikkunutkaan ihan hirveästi. Vaikka aina välillä tuntuu kaukojen suhteen ihan epätoivoiselta, niin on niissä varmaan jotain kehitystäkin tapahtunut.

Sitten ruutu (ilman nauhoja). Ensin merkistä palkka, taisi tulla toisestakin, kun teki niin hyvän ;). Ruutuun todennäköisesti ihan hyvin. Paikkaa on itsekin tosi vaikea hahmottaa ilman nauhoja. Kun en ihan heti kuitannut, korjasi Into heti taaksepäin, mikä on oikein hyvä. Siitä sai ottaa palkan. Toinen lähetys sitten vähän lähempää ja suoraan ruutuun. Nyt tosi hyvä paikka. Juoksin palkkaamaan ruutuun.

Tunnarissa vähän enemmän kapuloita ja vähän väljemmin. Tuuli oli aika kova ja yritettiin laittaa tunnari tuuleen nähden vaikeimpaan mahdolliseen suuntaan. Intolta ihan tosi hyvä etsiminen. Lähti heti vasemmalta etsimään (oma siellä reunalla) ja todennäköisesti sen kovan sivutuulen takia tsekkasi ensin reunimmaiset ja sitten omalle, jonka otti heti ja palautuskin melkein loppuun asti laukalla. Erittäin hyvä, varma ja rento suoritus. Jes.

Toisella kiekalla sitten juostiin vähän enemmän. Ensin ohjattu. Tässäkin palkkasin ensin merkkiä. Vasemman haku hyvä, vauhtipalkka. Oikeaa hakiessa meni keskikapulalle, sain helposti korjattua. Tästä vain nami. Uusinnalla sitten OK, joskin heti tooooosi varovainen meno kapuloille, kun halusi ihan varmasti tehdä oikein. Vauhtipalkka tästäkin.

Lopuksi parit luoksetulon stopit maalin kierron kautta niin, että Anu heitti palloa. Eka OK, sitten alkoi ennakoida ja vilkuilla jo kiertoon lähtiessä toiveikkaana Anun suuntaan. Muutaman suoran jälkeen sain toisenkin stopin tehtyä ja sitten vielä suora lopuksi. Erikseen maahanmenoja lähempää.

Ja sitten kaiken kruunuksi vielä koko porukka (kyllä, myös se juoksuinen narttu ja pari urosta) uimaan. Oli niin siistiä koirienkin mielestä.