Lauantain piti olla todella harrastusten täyteinen päivä, mutta Svanten agikurssin peruunnuttua siitä tuli vain aika harrastustäyteinen päivä.

Puolen päivän hujakoilla olimme Inton kanssa tokoilemassa  Tesomalla. Into oli ihana näppärä. Taisimme aloittaa seuraamisella, jossa teemana käännökset ja kontaktin pitäminen käännöksissä. Into teki ihan hyviä käännöksiä, kun vaan maltan tehdä ne vielä vähän normaalia hitaammin. Jatkamme samaan tyyliin.

Luoksetulo ensin suoraan, varsin nopea. Sitten stopeilla ja stopit ihan OK, mutta vauhti _ärsyttävästi_ hidastui loppua kohti. Otin pari luoksetuloa ihan läheltä vauhdista palkaten, olisivat saaneet olla nopeampiakin ja sitten yhden suoran pitkän, jossa vauhtia oli ihan hyvin.

Merkki ja ruutu hyvin. Tein helposti niin, että vietiin yhdessä palkka ruutuun ja merkin taakse. Ensin merkki, josta siis palkka, sitten pari tyhjää merkkiä, joista jälkimmäiseltä lähetys ruutuun. Hyvin. Sitten vielä tyhjään ruutuun suoraan, hyvin Into löysi oikean paikan. Oikein hyviä ruutusuorituksia tänään.

Sitten tunnari, jossa nyt vähän vaikeutusta, eli tehtiin oudossa paikassa ja kapulat oli vieraan henkilön käpälöimiä. Ensimmäisellä Into ei taas keskittynyt ollenkaan ja toi väärän. Toisella räpelsi vähän vääriä, mutta toi oikean. Kolmas oli oikein hyvä. Ihan hyvältä vaikuttaa tunnarinkin suunta tällä hetkellä.

Lopuksi kaukoja, joissa on ollut pientä jumistusta viime aikoina, mutta nyt ei ollut ongelmia ja Into teki kaukoja oikein kivasti.

Sitten kotiin, koiria välillä lenkittämään ja syömään ja illalla Niihamaan purkamaan esteitä kontista ja siinä samalla treenaamaan.

Into sai ihan ekaksi tehdä ohjattua (vain yksi kapula), yritti ensin ryysiä suoraan kapulalle, mutta sitten muistin merkinkin ja teki hyvät ja nopeat noudot. Tätä pitäisi nyt treenata enemmänkin, että päästään eteenpäin.

Agissa tehtiin aika kinkkinen ja sellainen vähän epälooginen rata, jossa Inton kanssa oli kyllä ongelmia. Jotenkin sentään selvittiin. Toinen helpompi pätkä oli parempi, siinä Into haki kepit vaikeasta umpikulmasta aivan mahtavasti. Svante sai lähinnä turhautua ja kerätä kierroksia. Pääsi sekin pienen pätkän tekemään (minihypyillä!) ja oli ihan innoissaan. Mutta olipa kylmä, olin aivan umpijäässä, kun pääsin kotiin.