Lauantainakin tokoiltiin. Tässähän on suorastaaan aktivoiduttu! Oltiin Loukonlahden kentällä Annen, Anun ja Heidin kanssa.

Ekalla kiekalla Into teki vähän seuraamista. Oli hitaassa taas raahannut takaosaa, kävelin ilmeisesti vähän liian hitaasti. On tosi hankalaa, kun itse ei näe ollenkaan, että mitä Into puuhailee takajalkojensa kanssa. Idarissa järjestys oli maa-sei-is. Tässä oikeat ja raadin mukaan ihan hyvätkin asennot.

Tunnari tehtiin niin, että väärätkin oli "käpälöityjä",oma siellä seassa mutta ruoholla peitettynä. Into teki oikein kivan tunnarin. Jes. Kaukoista otettiin nyt vain aloituksia ja ekaa vaihtoa. Into tekin kisamatkalta ihan tosi hyvän ja napakan istumaan nousun. Wuhuu, tässä on kyllä nyt menty ihan tosi pienessä ajassa parempaan suuntaan.

Ruutua otin tällä kertaa vain ihan läheltä paikanhakuina. Into oli ensin menossa merkille ja tarjosi vain etukulmaa, mutta tajusi sitten, että ruutuun piti mennä ja haki paikkaa ihan hyvin.

Toisella kiekalla vain ohjattua. Tosin kapuloiden paikalla oli lelut, Inton ihanat lempparit vinkuvat karvat. Keskellä ei mitään. Merkki oli Inton merkiksi tosi hyvä. Siitä namipalkka. Annoin hakea molemmat puolet ja onnessanhan Into lelut hakikin. Toki kilttinä poikana teki tarkkaa työtä ja nosti lelutkin oikeaoppisesti takakautta. On se aika hassu! Erikseen sitten vielä merkkiä ja siinä paikankorjauksia minun liikkuessani sivusuunnassa. Nämäkin hyvin.

Olipa taas hyvät treenit! Meno on rentoutunut merkittävästi, kun päätin jättää piirinmestaruudet väliin ja muutenkin tulevaisuuden koekalenterin avoimeksi. Nyt ei ole stressiä mistään, ei tule paniikkia, vaikka joku liike vähän leviäisikin. Näillä siis jatketaan.