Minkäs sille voi, että vettä tulee. Ja sille, että tokoilut osuu juuri siihen rakoon, kun sitä vettä tulee eniten koko illan aikana...

Pian kanssa pikaiset tokoilut keskiviikko-iltana Pirkkalassa. Oltiinkin kaatosateesta johtuen kyllä poikkeuksellisen nopeita ja tehokkaita. Toki se sadekin vähän rajoitti tekemisiä, esim. seuraamista ei oikein viitsinyt ottaa, kun Into vaan siristelee silmiään, kun vettä tulee naamalle. Ei ole varmasti kivaa.

Into otti luoksetulon, jossa ihan kohtuulliset stopit. Itselleni tuli joku härö ja annoin loppupätkälle väärän käskyn, mutta kyllä se silläkin tuli. Ruutu oli enemmänkin uima-allas, mutta sinne Into silti meni ja huomasi poimia lelunkin sieltä kellumasta mukaan. Merkillä oli taas palkka valmiina.

Tunnariin saatiin Pialta kapuloita lainaksi, kiitos! Into joutui tarkastelemaan tovin, mutta työskenteli hyvin, eikä koskenutkaan vääriin ja nosti oman. Ihan hyvä. Ohjatussa otettiin se maanantaina takunnut vasen. Nyt ei ongelmia. Into sai hakea myös oikean, sekin ihan hyvin. Merkillä oli taas ekalla kerralla palkka.

Olipahan märkää touhua, saisi jo riittää nämä sadeilmat.