Keskiviikkona oli taas Svanten treenit. Ah, helppoa ja rentouttavaa.

Tehtiin kaksi pätkää. Ongelmia toki oli, mutta pääpiirteissään Svanten kanssa oli taas tosi kiva mennä. Ekalla radalla haettiin ohjaajalle parempia linjoja sellaisessa välistäveto, takaakierto, twisti, putki, pakkovalssijaakotus-hässäkässä. Kun sain omat koordinaattini kohdalleen, ko. kohta menikin tosi kivasti.

Toisen pätkän haastavimmaksi kohdaksi osoittautui sellainen suora, joka ei ollutkaan ihan suora. Aalta käännyttiin 90 astetta pituudelle, jonka jälkeen kaksi hyppyä ja putki. Jälkimmäinen hyppy oli vähän oikealla edelliseen nähden ja putken pää sitten taas inansa siellä vasemmalla. Olin kuvitellut saavani Svanteen sen verran etumatkaa, että voisin vetää sen oikeaa sivua pitkin, mutta jyrkkää käännöstä pituudelle piti varmistella sen verran, että ei oikein toiminut. Sitten kokeilin niin, että leikkasin sillä viimeisellä hypyllä takana. Svante meni kyllä oikein, mutta hitaasti. Paras oli, kun menin koko suoran ulkokautta.

Intokin sai kokeilla radan alkua ja sitten tuota suoraa. Intolle suora ei ollut ongelma, mutta sen jälkeinen elämä sitten taas siitä syystä, että minä olin sen tullessa jo ulos putkesta vielä aika kaukana.

Oli tosi kivat treenit, kiitos kaikille taas mukavasta seurasta!