Tiistain agitreeneissä tuntui suurimmalta ongelmalta taas radan muistaminen. Etenkin, kun menin ensimmäisenä, enkä ehtinyt kelaamaan rataa päässäni ollenkaan riittävästi.

Alussa oli putken väärän pään ohivienti. Ensi yrittämällä vedin vähän liikaakiin ohi, uusinnalla osui ajoitus kohdilleen. Näissä olen kyllä huono. Sitten etukäteen tosi kinkkisenä pitämäni poispäinkäännös (muuri tiellä, eli väli aika kapea) onnistui paljon odotettua paremmin. Takaakierto ennen puomia oli vähän vaikea. Ensin peitin hypyn ja Into meni putkeen, sitten Into meni putkeen ihan vaan kun halusi mennä putkeen. Lopulta sain takaakierron ja päällejuoksun onnistumaan ja leikkaus puomilla toimi myös hyvin. Loppuradassakaan ei isompia ongelmia, joitain valsseja viilattin (yllättäen!) vähän paremmiksi, mutta joukossa oli ihan hyviäkin valsseja. Into oli tosi pätevä taas kerran.

Treenien aikana, loppuverkoilla enkä kotona iltalenkilläkään käydessä huomannut Intossa mitään outoa, mutta tänä aamuna se sitten ontui toista etujalkaa. Vertyi kyllä aamulenkin aikana, mutta sitten hetken taas maattuaan kevensi selkeästi. Voi itku! Tämän illan agitreenit on luonnollisesti peruttu ja pitää nyt pitää sitä levossa pari päivää, jos on vaan jotain lihasjäykkyyttä tai vastaavaa. Toivotaan parasta!