Käytin  Elviksen tänään lääkärissä. Tsekattiin se eturauhanen, joka ei ollut selkeästi laajentunut, mutta jota Elvis jonkin verran aristi.  Tardak-piikki tuikattiin varoiksi. Lisäksi tyhjennettiin anaalit, joissa oli tavaraa aika tavalla. Katsellaan nyt näillä pari viikkoa, jos tuo Tardak ei auta, niin sitten laitetaan kortisonia.

Siinä kopeloidessaan oli lääkäri tuntevinaan Elviksen mahassa möykyn. Se saattaa olla ihan normaaliakin, esim. täysi virtsarakko saattaa tuntua sellaisena. Varoiksi yritettiin kuitenkin ultrata, mutta ultraan salaperäistä möykkyä ei saatu pyydystettyä. Perna sen sijaan saatiin ja se näytti normaalia isommalta. Pernan laajenemisen syynä saattaa olla esim. joku tulehdustila tai sitten se johtuu pitkäaikaisesta Rimadylin käytöstä. Mahdollistahan toki on, että vatsassakin on jotain, onhan Elviksellä ollut näitä ulostamisongelmia jonkin verran. Lisäksi se on aika laihassa kunnossa, eikä tunnu lihovan, vaikka olen sitä ihan syöttämällä syöttänyt. Vaa'an lukemat eivät olleet hälyttävät (40 kg), mutta lääkärinkin silmään Elvis oli hiukan liian laihan oloinen. Elvis muuten osoitti taas kerran fiksuutensa, sillä kun menimme vastaanottohuoneeseen ja kerroin ongelmista, meni Elvis ihan itse ja oma-alotteisesti vaa'alle seisomaan ja kun lukema saatiin, tuli se siitä pois. Katsoimme kaikki: lääkäri, hoitaja ja minä silmät pyöreinä Elviksen touhuha. On se toki kyseisellä vaa'alla punnittu ennenkin, mutta ei niin montaa kertaa, että se nyt olisi voinut sen muistaa!

Mutta näin siis tänään. Ei mitään dramaattista, mutta ei myöskään mitään "kivempaa" syytä Elviksen jäykkyydelle ja muille ongelmille. Eli kyllä se kait on se selkä joka vaivaa. Nyt vaan toivotaan taas parasta ja mennään päivä kerrallaan eteenpäin.