Illalla taas treenattiin agilitya. Treenit alkoivat jo kahdeksalta, mutta kun kuntonyrkkeily loppuu vasta silloin, niin pääsin paikalle vähän myöhässä. Meitä oli läsnä vain kolme, eli ihan kunnolla ehdittiin sitten kuitenkin treenaamaan.

Tehtiin kolme rataa, joista kaksi oli melko kinkkisiä ja viimeinen sitten vähän lyhyempi ja helpompi. Svante oli varsin hyvä, selvitimme radat ihan hyvin ja se liikkui oikein reippaasti. Itsekin pääsin kohtuullisesti eteenpäin ja sain tehtyä jopa sellaisen uskomattoman valssisuman, jonka Tommikin tuomitsi jo etukäteen epäonnistumaan. Mutta noin muuten otin treenien teemaksi rajojen rikkomisen, eli pyrin valitsemaan sellaisia ei niin omanoloisia ohjauksia. Teimme mm. paljon takaaleikkauksia (joita en yleensä harrasta lainkaan) ja ylipäätään yritin aina valita sen valssittoman vaihtoehdon. Takaaleikkaukset menivät yllättävänkin hyvin ja muutenkin voi sanoa, että melkein kaikki onnistui. Kontaktitkin Svante teki hyvin ja mikä parasta myös nopeasti. Oli kivaa!

Intoki pääsi vähän kokeilemaan. Ihan yhtä ja kahta "hyppyä" otettiin. Lähinnä yritin nyt kertoa Intolle, että ei kannata hypätä sellaisia sadan metrin hyppyjä, vaan  kannattaa tulla aina minun luokseni. Yritin siis vaan saada sitä kääntymään ja ihan kivasti siinä edistyttiin, mutta nyt jo näkee, että tuo on asia, jonka kanssa saadaan tehdä töitä. Sitten otin ihan vain yksittäisiä hyppyjä ja putkea niin, että Into joutui lähtemään oikealta puoleltani. Tämä on sille yllättävän vaikeaa, kun agilitya ei ole tehty nimeksikään, tokotettu sen sijaan senkin edestä. Eli on ihan luonnollista, että se pyrkii hakeutumaan vasemmalle puolelleni, kun on siinä tottunut toimimaan. Mitään ihmeellistä ei siis Inton kanssa tehty, mutta silti hommassa oli nyt joku idea, eikä se vaan kaahannut putkia edes sun takaisin. Ehkä tästäkin vielä joskus jotain tulee (mutta jokunen vuosi siihen taitaa mennä, että henkeä ei kannata pidätellä odotellessa ;-)) ).

Mutta on tämä aika aaltoliikettä, viikko sitten olin valmis lyömään hanskat tiskiin molempien suhteen. Taisivat ymmärtää yskän, kun nyt sitten meni taas aivan loistavasti!